Blogging, Știri & Trends
◙ 4 Martie
◙ 4 Martie

◙ 4 Martie

Ah, ce zi minunata, plina de fericire si reusite. Da da, stiu ca e de-abia 12 noaptea si 4 martie tocmai a inceput, insa ma folosesc de optimism ca sa-mi influentez viitorul.

Serios acum, citeam undeva candva ca nu e bine doar sa ne dorim sa facem ceva anume ci ar trebui sa-i acordam un timp anume acelui gand. Adica, nu ar trebui sa zici „vreau sa fac cursul ala candva” ci ar trebui sa zici „vreau sa fac cursul ala pana in data de 15 aprilie”. Adica sa-ti stabilesti un plan mai concret, mai stabil. Ba chiar, facand asta, cred ca primesti niste puncte de la karma.

Sarind peste astea, cred ca imi descopar noi talente. Va place poza din articol? E facuta in CorelDraw. Prima oara cand m-am jucat cu el si sper sa invat lucruri mult mai interesante, caci de mult ma mananca sa postez un stil nou pe contul meu unicArt de pe deviantArt.

Cam atat cu pozitivismul. Hai sa invatam lectia asta cu planificarea mai specifica a unei actiuni si poate ne vom descurca mai bine. Pana la urma, viata cam e un joc si trebuie sa ai o strategie anume pentru fiecare nivel.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *