Blogging, Știri & Trends
◙ 40 este noul 20 ?
◙ 40 este noul 20 ?

◙ 40 este noul 20 ?

Am vazut zilele astea in zona Garii, un panou publicitar cu Courtney Cox, aratand ceva de genul pozei din articol. Pe tricoul ei scrie o deviza adoptata de multa lume, respectiv „40 is the new 20”, lucru referitor la ani. Oare asa e?

Candva de mult, 20 de ani insemna distractie mare. Cu timpul, 20 de ani nu promitea distractie inca, trebuie sa ajungi undeva spre 30. Astazi, multi spun ca trebuie sa ajungi la 40. Consider logica aceasta evolutie, raportata la timpuri. Varsta tanara este mereu un atuu, insa fara mediu si bani, nu prea poti sa te distrezi. Consider logica evolutia caci intradevar devine din ce in ce mai greu sa faci bani, deci, devine din ce in ce mai greu sa te distrezi mai devreme. Mai sunt si alte variabile, dar pana la urma, multe din ele tot la bani se limiteaza.

Va jur ca de la varsta de 15 ani consideram ca 40 este 20-ul, sau hai, 30-ul caci momentan, pentru foarte multi, 30-ul este pragul de succes. Observam cum eu nu am masina sau telefon, si altul mai mare are. Eu avand 15 ani nu puteam sa fiu impreuna cu fata de 15 ani, caci ea era cu baiatul de peste 20 de ani. Cu timpul varsta tot a crescut si fetele de 18 ani in relatii cu baieti de peste 30 de ani nu mai era ceva prea suspect. Eu, ajungand la 20 de ani, inca nu ma simteam asa cum probabil se simteau altii acum cateva secole. Deci mi se confirmase mai clar ideea de la 15 ani.

Asadar, probabil ca intradevar 30-ul sau 40-ul este varsta care in ziua de azi iti garanteaza atat succes cat si implicit distractie. Sper totusi sa ne oprim si sa ne intoarcem la vechile traditii, caci n-as vrea sa o vad candva pe Madonna pe un panou publicitar, cu un tricou pe care scrie „60 is the new 20”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *