Blogging, Știri & Trends
◙ 5 Martie
◙ 5 Martie

◙ 5 Martie

Stati linistiti, n-o sa ma apuc acum sa fac cate un articol in fiecare zi in care sa scriu in titlul ziua respectiva. Dar, as face in fiecare zi o chestie noua in CorelDraw.

Ieri spuneam ca am dat si eu pentru prima oara de CorelDraw si imi aratam aici o prima „lucrare”. Astazi am evoluat si am facut treaba din stanga. Sunt curios maine ce o sa-mi mai vina in minte.

Acum, stiri locale. Laptopul iar mi se misca greu, nimic nou aici. Am fost blestemat sa am numai sisteme lente sau poate pur si simplu mereu am vrut ceva rapid. Tin minte cand inca nu ajunsese pc-uri multe pe taramul romanesc si unii aveam HC-uri de alea in care bagai caseta audio pe care aveai jocuri. Totul incepea sa bazaie si sa haraie, insa pe mine ma enerva ca trebuie sa astept mult, sa mi se incarce cine stie ce joc antic cu Donkey Kong sau nu stiu care Tarzan fugind prin jungla. Nu stiu daca v-am zis aici sau pe Facebook, dar vorbeam cu un prieten despre sisteme. El zicea ca nu mai are ce sa-si bage in pc-ul propriu, caci e deja tunat indeajuns de mult. Tipul se pricepe la pc-uri deci cine stie ce OZN are. Inainte ne intreceam. Eu aveam 486, el inca avea Terminator sau Sega, eu aveam Pentium el avea 486, eu aveam Pentium 4, el avea Pentium 3. Apoi el avea si iar el avea si tot asa, eu ramanand in urma rau de tot. Te prind eu cumetre! Sa vezi atunci alienware si racire hi-tech si servere NASA uitandu-se timid la serverele mele. Pe cine pacalesc eu, pai ce, avem noi distribuitor de energie electrica care sa faca fata? Pai la noi ENEL pica daca bagi in acelasi timp in priza o lampa, un feon si un vibrator, dapai ceva mai avansat? p.s. Enumerarea de obiecte din ultima fraza a fost total aleatorie, insa cine stie cui i-am dat cine stie ce idee...

Ce sa mai zic. Am vazut 2 filme nasoale. The Green Hornet e absolut oribil. Bai, dar oribil! Doamne, ce oribil a fost. Ca de obicei, printre gunoaie mai sunt si cateva comori insa tot morman de gunoi e. The King’s Speech a fost de asemenea nasol. Nu ca cel mai sus mentionat, insa nasol. M-a plictisit, nu m-a impresionat si pana la urma nu merita nici un Oscar. E bun filmul ca…film, dar cam la asta se limiteaza.

Cam atat pentru moment, cand mai am ceva de scris, o sa revin pe blog. Probabil in curand, sa vedem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *