Blogging, Știri & Trends
◙ Am nadul ifadat
◙ Am nadul ifadat

◙ Am nadul ifadat

Pardon, am zis ca am nasul infundat.

Stiti de cand sunt eu racit? De la sfarsitul lui noiembrie 2010, de cand inca eram prin Italia. De atunci am tot tinut-o asa ba mai cu nasul infundat putin, ba cu raceala in toata puterea ei. Inainte raceam asa doar o data pe an, insa ce-i drept nici nu prea ma plimbaseram atat de des pe afara, adica…virusii de pe calculator nu ma afectau pe mine. Acum insa, am dat de societatea asta bolnavicioasa.

Pe langa vremea de rahat a Romaniei care la fel ca romanul este etern indecisa, mai sunt si oamenii de rand, din autobuz, maxi taxi, care cine stie ce-ti dau si aia. Pe langa sconcsii de lopata care circula cu Maxi Taxi, mai sunt si ocazionalii raciti sau tusitori. Eu am ramas marcat candva de cand am vazut la Discovery cred cum atunci cand stranuti imprastii zeci sau sute de mici particule care circula prin aer. De atunci, va jur, ca stau cu gura ferm inchisa cand tuseste cineva, asteptand parca sa plece microbii aia prin alte parti. Nu cred ca ma ajuta asta prea mult, deci…puneti-va si voi mana la gura!

In fine, ce sa fac acum? Vreau si eu niste solutii sigure, reiesite din proprie experienta. Ce ceaiuri sa folosesc, ce medicament, Coldrex, Modafen…? Nu ziceti daca nu stiti si va rog, evitati-mi sa-mi sugerati nucsoara de laptic de gheara de urs de viespie turbata de mama era candva vrajitoare, ok?

post scriptum | Voi va cumparati semestrial pastile pentru casa? Eu nu inteleg oamenii care n-au nici o pastila in casa (facem abstractie de la cei care nu cred in pastile, caci nu vreau sa analizez asta). Nu costa mult aspirina, vitamina c sau altele de baza.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *