Blogging, Știri & Trends
◙ Azi m-am uitat la televizor
◙ Azi m-am uitat la televizor

◙ Azi m-am uitat la televizor

Dupa cum spune si titlul, azi m-am uitat la televizor. Poate in general asta nu ar insemna ceva, insa asta este prima oara cand stau si ma uit la televizor de cand am venit din Italia, adica din data de 1 Decembrie 2010.

Tin minte ca inainte ma chinuia foarte mult sa stiu inutilitatile de la tv dar nici nu prea puteam sa ma opresc. Acum, am facut-o si pot sa spun ca ma simt foarte bine in relatia mea cu mass-media. Ziarele le citesc zilnic, nu doar online, insa acestea nu se compara cu tv-ul. In fine, e mai bine ca nu ma mai uit la tv.

Azi m-am uitat din coincidenta. Eu cand mananc ma mai uit si la un episod dintr-un serial pe laptop, am ramas fara episoade, asa ca am zis sa-mi faca putina companie tv-ul. Deci nu era vorba de 24 ianuarie pe care abia o mai tine minte lumea, sau altceva. Mi-a placut de ieseni ca fluierau la Basescu. Bloggerul piticu a observat ca fluierau si imnul national, insa cred ca a vazut el dublu, caci lumea avea drapelul in brate in timp ce urla la Basescu, deci faceau diferenta intre Romania si Romania lui Basescu. In fine, niste straini sau ceva dansau hora cu Base. Nu cred ca erau romani caci un roman adevarat nu ar fi facut asa ceva. Cam atat, hai sa nu-mi mai bat capul.

O prietena a observat bine ca eu ma uit mai nou la tv doar asa in zile semnificative: 1 dec, 24 ian… Deci cand o sa ma mai uit la tv? De 1 Mai nu pot, caci nu e sarbatoarea noastra. Ziceti-mi voi!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *