Blogging, Știri & Trends
◙ Cum depui numerar intr-un cont | Cum sa ai cont in banca
◙ Cum depui numerar intr-un cont | Cum sa ai cont in banca

◙ Cum depui numerar intr-un cont | Cum sa ai cont in banca

Am trecut de curand pe la Banca Transilvania sa-mi rezolv niste treburi si m-am gandit sa va arat modelul de foaie pentru depunere de numerar intr-un cont. Stiu ca cei de la BT stau cam prost cu tusul dar asta e.

Cu poza asta, vin in sprijinul celor care vor veni in sprijinul meu in legatura cu eventuale donatii pentru joie.ro. Voi posta detalii mai amanuntite in curand.

Alte lucruri gasite pe la BT, erau: informatia cum ca BT24, serviciul de administrare al contului prin internet, costa doar 1 leu pe luna. Drept urmare, m-am inscris si eu, semnand un sfert de tona de foi.

…de asemenea, poti deschide un cont curent gratis:

Nu vreau sa fac reclama exclusiva, doar prezint o stire. Nu stiu cat de buna e BT dar eu m-am inteles bine cu ei in relatia limitata pe care o am.

Eu mi-am facut cont in banca acum putini ani, caci avea nevoie un angajator sa-mi dea banii undeva. Deci, m-am dus si mi-am facut destul de gratuit un cont curent. Cu acesta, am ales si un card de debit: Visa Electron Euro 26, caci aveam si inca am sub 26 ani. Acesta parca are un cost mic de emitere dar dupa aia umbli cu el fara griji. Deci poti sa-ti faci cont in banca foarte usor si sa nu ai nici o grija ca vei plati candva din senin vreo taxa undeva.

Asadar, nu strica sa-ti faci un cont in Banca. Probabil multi au impresia ca daca ai cont ai si obligatii financiare din senin, insa nu e asa, mai ales daca alegi optiuni avantajoase pentru tineri.

Daca aveti si voi informatii despre alte avantaje ale oricarei banci, nu ezitati sa lasati un comentariu mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *