Blogging, Știri & Trends
◙ Ghinioane
◙ Ghinioane

◙ Ghinioane

Nu mai pot. Zilele astea, luna asta, am avut parte numai de fel si fel de ghinioane.

Nu sunt lucruri prea rele dar sunt asa stangacii extreme. Acum cateva zile am facut o ora din punctul A in punctul B, doar asa, ca eram eu prea agitat si nehotarat nu din cauza distantei. Dar majoritatea chestiilor se intampla desigur la munca. Nu stiu daca asta se intampla mai ales pentru ca-s nou, dar…se intampla.

Azi a fost ziua murdariei. M-am aranjat eu acasa, camasa curata si calcata, parfumat, ras si de toate. Iau microbuzul, stau ce stau, cobor din microbuz. Ma uit asa din intamplare pe camasa, era patata de ceva negru. M-am uitat pe mana mea, aveam putin negru pe deget, nu stiu exact de la ce, probabil de la praful din maxi taxi. Minunat, deja imi faceam planuri cum sa vorbesc cu persoanele responsabile de invoieli sau haine curate dar ele nu erau la munca. Deci, am ramas toata ziua asa cu cateva dungi de negru destul de vizibile.

Fie. Se apropia terminarea programului dar am mai primit o sarcina care m-a tinut peste program. Trebuia sa schimbam un cartus la imprimanta asa ca da-i si demonteaz-o (imprimanta de aia profesionala, de un metru). Am scos o tava si o tineam in mana in timp ce altii schimbau chestii. Fiind curios de fel, am intors-o s-o examinez si brusc s-a varsat un praf multicolor pe jos. Rasete, uimire, iar rasete, nebunie. Radeau si colege si colegi de patania mea. Da-i cu matura, da-i cu mopul. Deja mai ramasesem eu si inca un tip in birou. Toti plecasera. Ma amuzam si eu asa stupefiat de cate se pot intampla unui om nevinovat. Sau hai, am eu pacatele mele sa zicem, adica…e evident.

Da…….nu stiu ce au astrele cu mine, dar ma simt ca tipul din video de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *