Blogging, Știri & Trends
◙ Libia vs. Everyone – EPIC battle
◙ Libia vs. Everyone – EPIC battle

◙ Libia vs. Everyone – EPIC battle

Iar isi fac de cap reclamele pe site-uri.

Doar mie mi se pare ca e foarte tare razboiul SUA, Franta, UK vs. Libia? Chiar EPIC, nu gluma. Cand zic „tare” ma refer desigur la faptul ca suntem martori la asa ceva. Pana acum lumea poate s-a obisnuit cu un asemenea razboi doar pe hartile jocului Red Alert 2, insa uite ca se intampla si in realitate.

Libia este o tara mult mai mare decat Romania insa populatia ei este mult mai mica decat a noastra (6 mil jumate). Cica 1 mil din aceasta populatie este inarmata de Gaddafi – the bad guy. Desigur, SUA e mare, Franta la fel, UK de asemenea, insa cand te lupti impotriva a catorva sute de mii de oameni, milioane chiar, niciodata nu iti va fi usor sa castigi, chiar daca esti SUA. Deci, urmeaza sa fim martori la scrierea unui nou capitol al civilizatiei noastre.

Da chiar, sunt curios. Oamenii nu prea stiu de Libia, Cambodia, Sudan, samd, de razboaiele lor. Oare asa era si inainte? Cand romanii (nu românii) cucereau tinuturi si orase uriase sau cand altii mai mici purtau fel si fel de razboaie, oare zeci de civilizatii se uitau la telenovele si se scarpinau in fund, nestiind de fapt de razboaiele astea? Adica, au ajuns ele in carti azi, insa in trecutul de atunci oare aveau vreo importanta majora pentru altii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *