Blogging, Știri & Trends
◙ Nou-nascut devorat de animale
◙ Nou-nascut devorat de animale

◙ Nou-nascut devorat de animale

Asta e titlul pe care il gasesc in ziar. Cica un bebelus a fost aruncat la o ghena din cartierul Palas si uite ca a fost devorat de pretiosii nostrii caini care parca se comporta mai mult ca lupii pe zi ce trece.

Mi se pare normal sa vad asemenea stiri in societatea asta plina de prejudecati. Banuiesc ca daca esti mama fara voie si esti speriata, ajungi sa recurgi si la asemenea gesturi.

Ei bine, in SUA, nu e asa. In SUA exista o lege speciala care lupta eficient impotriva acestor gesturi si sunt fundatii care combat aceste lucruri. Totul se afla sub titulatura de „Safe Heaven”, un fel de colt personal sigur, in care poti sa fii tu asa cum vrei. In cazul asta, se traduce ca in loc sa omori copilul, sa-l arunci la gunoi sau sa-l lasi la portile unei manastiri, poti sa-l lasi la spital, fara sa te judece nimeni (prea tare hai) si fara sa ai probleme cu legea. Safe Heaven se aplica de fapt si la animale, la pisici si catei. Noi nu avem asemenea idei indraznete, noi preferam sa aratam cu degetul. Ei bine, atunci sper ca ati tras aer in piept destul, caci intr-o zi, in fata blocului vostru, aveti sanse mari sa vedeti fel si fel de scene groaznice din aceasta categorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *