Blogging, Știri & Trends
◙ Nu eu sunt ENEL
◙ Nu eu sunt ENEL

◙ Nu eu sunt ENEL

Am un articol atat de plin de succes despre factura ENEL incat lumea crede ca eu sunt angajat sau patron acolo.

De la sectia „Contact” am primit ieri un mail. De la domnul Gheorghe I. Pe langa adresa sa si alte nebunii ma roaga urmatoarele:

Va rugam sa programati pt intregul an 2011 , urmatorul consum estimativ: consum de NOAPTE:600Kw h lunar , consum de ZI :170 Kw h lunar.

Domnule Gheorghe I., in primul rand, nu joe este ENEL, in al doilea rand, ma indoiesc ca ENEL ar vrea sa va stabileasca dumneavoastra un consum fix pentru o perioada anume. Consumul estimativ este…estimativ, nu fix. Drept urmare, acesta nu poate fi setat de nimeni, nici de dumneavoastra (poate doar cu cateva aparate de masurare precise). Chiar si asa, consumul estimativ, repet, este acela care este citit de doua ori pe an de o societate cu care are contract ENEL-ul. Deci daca nu sunati la Eneltel pentru a va da numarul citit de contor, se estimeaza consumul din ultima perioada.

Daca intradevar puteti sa va pastrati un consum lunar de 770 kw/h, atunci nu mai aveti nevoie de nici o estimare, doar de o declaratie a acestui consum pe care o faceti prin intermediul citirii contorului si trimiterii acestui numar la serviciul Eneltel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *