Blogging, Știri & Trends
◙ Nu ne nastem invatati
◙ Nu ne nastem invatati

◙ Nu ne nastem invatati

O expresie adevarata dar absurd de adevarata. Ar trebui sa fie considerata a fi pleonasm aceasta vorba. De asemenea, ar trebui considerati absurzi si cei care spun asta sau cei care pana la urma ne fac sa spunem asta.

Ma gandeam asa, umbland acum cu touch pad-ul laptop-ului ca pana acum 2-3 ani nu-mi imaginam sa umblu cu el, desi nu e mare inginerie sau ceva dificil, mai ales ca stiu multe despre pc-uri si tehnologie. Insa, chiar si asa, ma gandeam eu ca nu o sa ma descurc pe un laptop, la capitolul asta simplist. Daca la o banalitate, unul ca mine se gandeste asa, dapai altii la altele…

Multi nu cred si nu inteleg lucrurile astea. Nu cred ca o banalitate poate fi de fapt ceva dificil pentru unii sau nu cred ca poate fi un motiv de ingrijorare. Multe se dovedesc a fi apa de ploaie, insa trebuie sa incerci, sa actionezi, ca sa aflii. De la cele mai mici lucruri, la cele mai mari, trebuie sa incerci. Adica, daca simti ca ai ceva, trebuie sa probezi, sa stii sigur daca e ceea ce simti. La altele mai dificile, ei bine, e dificil iar eu inteleg. Ceilalti care nu inteleg, si critica, si fac pe desteptii si cocosii, sunt prosti. Sunt intradevar prosti, redusi mintal, caci…asa sunt unii oameni. Au gura mare, ca si cainii care latra si care nu rezolva nimic pana la urma.

Desigur ca nu ne nastem invatati. Este logica pura. De ce te-ai incapatana sa crezi altfel? Sa te dai o altfel de fiinta decat esti? Ar trebui sa fim cu totii mai naturali, indiferent de aparenta sau realitatea pe care o reda aceasta naturalete. Toti mancam, toti respiram, toti ne impiedicam, toti sangeram…TOTI! Nu suntem egali din principiu si lege sociala ci din natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *