Blogging, Știri & Trends
◙ Viata ca in filme si filmele ca-n viata
◙ Viata ca in filme si filmele ca-n viata

◙ Viata ca in filme si filmele ca-n viata

Consider ca titlul este precis, viata este ca in filme si filmul este ca in viata. Sunt exceptii desigur, insa exceptia inseamna ca viata nu este chiar atat de fabuloasa precum filmul si ca filmul este prea limitat pentru a descrie o viata.

Poza cu spidy am ales-o caci…nu stiu, pare chiar foarte surprins de noile sale puteri.

Filmul e ca-n viata. Ma gandesc asta cand vad niste faze care parca erau prea absurde ca sa fie atat de dese…si totusi, maicamea tipa mereu din dormitorul celalalt ca sa imi spuna nimicuri. Este enervant insa firea mea deschisa ma face sa zambesc si sa o aseman cu celebrele personaje din seriale si nu numai. Ma intreb a nu stiu cata oara, oare parintii nostrii nu se uita la filmele astea? Nu se prind si ei de ironie, de sarcasm? Stiam pe tatal cuiva care isi chema fiul din camera cealalta ca sa-i aduca telecomanda de la televizor. Unde era telecomanda? Fix langa acest personaj de familia Bundy. N-ai cum sa nu intri in domeniul fantastic al filmelor cand vezi asa ceva.

Viata ca in filme. Daca merg pe strada, garantat trec la cativa milimetri de un Dexter, de un Dr. House sau de un Dean Winchester. Toti desigur imitatori, imitatori nededicati. Suntem atat de pierduti in societate incat vrem sa ne definim prin rolurile unor personaje imaginare. Ati incercat vreodata sa dati replici istete dupa replici istete? Unora le iese oarecum decent, dar pentru multi e ceva dificil, e obositor sau e prea spontan. Viata nu este exact ca in filme. In alte dati, viata e ca in filme, dar cand se apropie de fantezia aia…o intrece. Asta este bonusul vietii, poate sa fie de vis. Nu cred ca multe persoane au capacitatea sa duca si sa inspire o viata de vis, insa…probabil cele sincere, cele simple, chiar au.

Deci traim aceasta lume bivalenta, cu oameni fantastici de doua feluri: cei cu ghilimele si cei fara. Este bine ca avem comparatii insa trebuie sa invatam din aceste lucruri, sa vedem ce anume depaseste o limita si ce nu. Daca simti ca intri intr-un domeniu stiintifico-fantastic, poate ar trebui sa schimbi ceva. Viata ca in filme e interesanta, dar viata reala o intrece mereu pe cea fictiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *