Blogging, Știri & Trends
1 Iunie 2024 în timp electoral, la Constanța
1 Iunie 2024 în timp electoral, la Constanța

1 Iunie 2024 în timp electoral, la Constanța

La mulți ani, copii! Căci…ș-așa mulți ani n-o s-o mai ducem cu rata asta de natalitate… Ehem…

Azi au avut loc evenimente prin orașul Constanța. Desigur, din motive de campanie electorală, căci până acum…praf și pulbere. Au ieșit mascote prin oraș, călare pe autobuzele supraetajate, dar mai ales: s-a redeschis parcul de la Gară. În imaginea de mai sus, scrie strâmb că se află intrarea aia pe bulevardul Ferdinand, însă de fapt pe acolo trece bulevardul 1 Decembrie 1918. În fine… Hai să vedem câteva imagini de astăzi:

Desigur că e frumos parcul re-modernizat, desigur că era lume multă și fericită azi, desigur… Aș vrea însă să văd asta mereu, nu doar în campanii electorale. Doar așa nu mai pleacă juma’ de oraș în Italia, Spania sau Olanda… Poate iese un Primar harnic de data asta. Știți voi de la ce partide să nu fie, nu? Eh, știți pe naiba! Ideea e că se poate dacă se vrea și se vrea doar cu porția și regizat. Hai să nu mai susținem asta, căci merităm mai mult!

p.s. M-am bucurat mult să văd fântâna cinetică revenind la viață. Avem multe vederi vechi despre Constanța cu acest loc și cu această construcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *