Blogging, Știri & Trends
16.09.2010 – Plecarea
16.09.2010 – Plecarea

16.09.2010 – Plecarea

Plecarea a avut loc pe 16 sept. Ne-am strans toti cu catel cu purcel in gara din Tomis 3. Apropo, sunt din orasul Constanta daca nu stiati. Asa o sa aflati despre mine, pe parcurs. Autocarul a aparut din senin si imediat vroia sa plece, ne-am grabit sa bagam bagajele unde trebuie insa nu s-a stricat mai nici o treaba, n-am uitat nimic, totul era la locul sau.

In graba respectiva nici n-am vazut daca e cineva in autobuz, ei bine, era…erau, multi de tot. Nu stiu ce caleasca magica de Disneyland imi imaginam, insa n-a fost nimic de poveste. Asta referitor la locuri si comoditate, caci in rest, autocarul nu arata prea rau. Am plecat cu verisoara mea, e mai mica cu 2 ani decat mine, eu am 24 de ani. N-am iesit niciodata din tara nici unul nici altul, deci ne-am avantat impreuna in aceasta aventura.

Pe autocar a fost ca pe orice alt autocar, mai vorbesti cu lumea, mai mananci, mai asculti o muzica la casti, samd. Asteptam sa ajungem la Nadlac, in Vama, si speram sa trecem cu bine de ea. Nu aveam nimic dubios prin bagaje, dar cine stie cum ma oprea pe acolo. A doua zi, 17 sept, la ora 11:10, am ajuns in Vama. Am dat pasaportul, s-a uitat, mi l-a dat inapoi. Scapasem si de vamesi.

Am ajuns apoi prin Ungaria, am trecut prin foarte ordonata Austrie si tocmai la inceputul zilei de 18 septembrie, am ajuns prin Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *