Știri, Evenimente & Trends
21 de ani de Yuka Mobili + Promoții până la 23 Decembrie!
21 de ani de Yuka Mobili + Promoții până la 23 Decembrie!

21 de ani de Yuka Mobili + Promoții până la 23 Decembrie!

Renumitul brand local Yuka Mobili împlinește mâine frumoasa vârstă de 21 de ani! Este o vârstă de rebeliune, dar și de parcurs către maturitate. Dacă însă Yuka ar fi fost o persoană, ar fi fost una ce s-ar fi maturizat de mult timp, prin idei grozave, responsabilitate față de clienți și fidelizare prin calitate la rang înalt și atitudine pozitivă.

Yuka Mobili oferă celor pasionați de un stil vizual perfecționist, soluții creative și personalizate pentru casă sau birou, reieșite din ideile unei întregi echipe de profesioniști ce dau naștere unor proiecte pentru spații elegante, funcționale și rezistente. Dacă am da un titlu mobilei Yuka, ar fi: Design Inteligent.

Eu i-am întâlnit pe Yuka de acum câțiva mulți ani și am avut ocazia de a vedea dedesubturile muncii lor cât și design-ul acesta util și cel puțin dual pentru mine. Adică am văzut sisteme uriașe de mobilă ce mixau lemnul cu feroneria, cu sistemul electric și cu sistemul electronic sau sisteme simple, precum un pat elegant minimalist sau un dormitor aerisit. Brand-ul Yuka e ca un parfum bun. Nici nu trebuie să îi faci multă reclamă, căci cine a încercat brand-ul, știe sigur că e vorba de calitate acolo. Nu ai mirosul frumos pentru un moment scurt ci ai sticluța de peste 1 an de zile și încă mai ai acolo esență și miros puternic care să persiste. Am cumpărat recent de ziua soției un parfum și am proaspăt în minte produsul. De acolo analogia… Hai să trecem mai departe!

Și astăzi (Sâmbătă) găsiți deschis la Yuka (10:00 – 18:00), în zona Boema din Constanța. Și mâine este deschis chiar! Un orar rar și un moment rar! Chiar voiam să vă anunț de o promoție, dar tocmai ce au scos încă una, limitată! Fiți pe fază și voi urmărind pagina lor de Facebook de AICI. Când acest brand are promoții speciale, nu este ceva des-întâlnit așa că…bucurați-vă de moment și luați legătura cu aceștia!

DOAR mâine, 19 Decembrie 2021, aveți parte de o ofertă limitată și una extrem de bună! 21% reducere pentru toate proiectele contractate în această zi.

În afară de această promoție-surpriză adăugată la promoțiile-surpriză din această perioadă, vă mai anunț că până în data de 23 Decembrie 2021, clienții Yuka Mobili vor participa la o tombolă (cu un pahar de șampanie în mână) și pot câștiga alte reduceri de până la 17% și alte surprize aniversare… Este un moment editiție-limitată pentru o mobilă ce arată de nota 10 și ce te ține o viață întreagă! Garantat!

Pe lângă aceste minunate vești, am aflat ieri că toată echipa Yuka Mobili a făcut un tur la noua lor fabrică, dotată cu echipamente noi, de ultimă tehnologie, care le vor permite să susțină și mai departe calitatea premium care definește produsele YUKA. Trebuie să înțelegeți că oamenii ăștia deja erau high-tech, așa că…nu înțeleg ce au mai făcut, dar sigur e ceva WOW.

Eu îi știu pe cei de la Yuka într-un mod anume. Îi știu ca oameni minunați pe cei din spate, îi știu ca parte dintr-o afacere de succes, îi știu ca oameni cu viziune și curaj. Clienții Yuka știu mai bine ca mine aceste lucruri și mai știu ceea ce i-a interesat pe ei în primul rând: mobilă de calitate pentru spațiul lor, personalizări fără limite și mod de lucru ce îți depășește așteptările. Grăbiți-vă să profitați de ofertele aniversare și dacă nu ați trecut pragul Yuka Mobili până acum, făceți-vă un drum către showroom și simțiți pe pielea voastră căldura, inteligența și tehnica avansată a acestor oameni ce formează un brand puternic și de-a dreptul unic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *