Blogging, Știri & Trends
31 Octombrie 2013: Seminarul Regional al Industriilor Culturale și Creative
31 Octombrie 2013: Seminarul Regional al Industriilor Culturale și Creative

31 Octombrie 2013: Seminarul Regional al Industriilor Culturale și Creative

Joi, 31 Octombrie 2013, vorbim de lucruri ce ne provoacă șoc și groază, însă nu despre Halloween ci despre lucruri cu adevărat temătoare: planuri de afaceri, idei de business și punerea lor în aplicare.

Vorbim de evenimentul „Promovarea Antreprenoriatului în Domeniul Industriilor Creative” organizat ca proiect național cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Pe 31 octombrie, constănțenii pasionați de dezvoltarea afacerilor bazate pe talent, inovație și creație artistică pot participa la seminarul regional dedicat industriilor culturale și creative românești – primul program de networking și dezvoltare pentru sectorul cultural și creativ ce facilitează întâlnirea cu cei mai buni profesioniști din regiune. Spune website-ul oficial al evenimentului.

Tot acolo, până în data de 28 Octombrie 2013 29 Octombrie 2013, ora 23:00, găsim un formular de înscriere la eveniment, având ocazia de a alege să participăm gratuit la unul din seminarile de mai jos:

  • Pasiune si strategie antreprenoriala – solutii de finantare pentru industrii creative (Asociatia Oricum)
  • De la idee si plan de afaceri la povesti de succes (Creative Business Cup).

Programul se desfășoară după agenda regăsită în ACEST link.

Găsiți alte de detalii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *