Știri, Evenimente & Trends
A luat foc blocul South Park Residence din Km5
A luat foc blocul South Park Residence din Km5

A luat foc blocul South Park Residence din Km5

printscreen via ziuact.ro

Azi-noapte la ora 1, pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu din zona Km5 – Doraly, a luat foc blocul South Park Residence a celor de la Turnuri Construct. Evenimentul s-a lăsat cu câteva victime (nu în stare foarte gravă) și cu multe pagube materiale!

Problema pare să fie un incendiu de la o mașină parcată la subsol. Acolo nu exista un sistem de sprinklers (de stingere a incendiilor) și se pare că nici autorizație de la ISU nu avea acest bloc. Nu mai zic de fațada proastă a blocului care a permis extinderea flăcărilor în ritm rapid… După cum vedem și în filmarea de mai jos.

Eu i-aș pune la plată pe cei de la ISU și pe cei din Primărie ce dau undă verde tuturor constructorilor-amatori ce nu prezintă o siguranță clară în construcția blocurilor și în materialele utilizate, ce nu fac nici canalizare în unele cazuri, nici spațiu verde precum în proiect și multe altele. De asemenea, toți interlopii, sportivii și vedetele își fac bloc. Păi ce-i asta? Atâta timp cât lăsăm de la noi atâtea, se poate întâmpla orice tragedie oriunde și oricui.

Imaginează-ți că aveai aici un apartament pentru care ai agonisit cu greu și fix cu 9-10 zile înainte de Crăciun te trezești cu paguba asta, lăsat în stradă probabil! Nu mai zic de zecile de autoturisme afectate sau distruse complet. Asta înseamnă „lasă că merge și așa”. Exact asta!

p.s. Exact cum mă așteptam (având în vedere zona mărginașă a orașului), focul a fost pus intenționat.

Un comentariu

  1. Pingback:Cum mai arată blocul incendiat din Km5 în Ianuarie 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *