Știri, Evenimente & Trends
A murit Matthew Perry, personajul Chandler Bing din serialul FRIENDS
A murit Matthew Perry, personajul Chandler Bing din serialul FRIENDS

A murit Matthew Perry, personajul Chandler Bing din serialul FRIENDS

La doar 54 de ani, celebrul actor Matthew Perry a murit în urma unei întâmplări ce încă este anchetată. Conform CNN, actorul a fost implicat într-un accident de înec în propria casă, iar cei de la TMZ vin cu detalii adiționale menționând că îndrăgitul actor din serialul FRIENDS a ajuns acasă după 2 ore de activitate sportivă de Pickleball (o combinație de Tenis, Ping Pong și Badminton) însoțit de asistenta sa. Aceasta a plecat și întorcându-se la două ore distanță, l-a găsit mort în jacuzzi (posibil să fi suferit un infarct).

Îmi pare rău despre el. Chiar eram curios de evoluția sa, știind că s-a luptat mult timp cu depresia, consumul de droguri și de alcool. În acest caz nu au fost găsite indicii până în prezent că au fost implicate drogurile sau alcoolul. Acesta chiar are o carte publicată recent, despre viața sa și despre toate peripețiile cu viciile sale și povești din culise despre cum îi păcălea pe alții că ar fi bine când de fapt nu era bine deloc.

Matthew Perry a jucat în toate cele 234 de episoade din serialul de 10 sezoane numit FRIENDS, serial încă adorat și vizionat în prezent de milioane de oameni de pe tot globul.

p.s. Se spune că Matthew e cel care l-a convins pe Bruce Willis să apară în serialul FRIENDS, în urma unui pariu câștigat. Apariția lui Bruce Willis pe parcursul a 3 episoade a avut un succes atât de mare încât acesta a câștigat un premiu Emmy pentru asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *