Blogging, Știri & Trends
Abuzurile SPIT Constanța
Abuzurile SPIT Constanța

Abuzurile SPIT Constanța

Persoana din stânga se numește Virginia Uzun și este directoarea executivă a Scuipatului Constanța alias SPIT (Serviciul Public de Impozite și Taxe). Aceasta poate fi acuzată de abuz în serviciu sau în lipsa unor dovezi clare cu șanse de câștig juridic, de neglijență.
Pe lângă faptul că plătim impozit pe taxe aberante cum ar fi taxa de gunoi (plătită în alte locuri de asociația de proprietari, nu de locatari), mai citim prin ziare cum constănțenii s-au trezit cu conturile blocate. Cum se întâmplă asta de fapt? Se cere răbdare!
Poate ai o datorie de dat iar SPIT te anunță cândva. De multe ori se întâmplă să n-ai bani pentru datoria aia sau să uiți de plată sau să pierzi înștiințarea. Dacă faci asta la RDS-RCS, îți ia cablul și internetul după două luni să zicem, la fel ar face și ENEL. Ce face SPIT însă? Profită de ocazie pentru a lăsa anii să treacă iar la viitoarele înștiințări nu-ți vor menționa datoria veche. Tocmai peste câțiva ani când se adună datoria, anunță așa în trecere că „apropo, ai o sumă destul de măricică de plată”. De unde? Nu știi. Dar poate ai semnat acum 6-10 ani pentru înștiințare. De ce nu ți-a mai venit o înștiințare în a doua lună, în a treia sau în următorul an? Căci așa vrea SPIT să te fure! Putem trage concluzia că un contribuabil dator-vândut este mult mai valoros pentru Virginia Uzun decât unul stabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *