Blogging, Știri & Trends
Accident mortal la Energia
Accident mortal la Energia

Accident mortal la Energia

Tocmai am vazut un mort zacand pe soseaua Aurel Vlaicu, intersectata cu Energia. Un pantof aruncat intr-un loc, alt pantof aruncat in alt loc, ambele incercuite de creta politistilor.

Putin mai departe de cadavru, un opel sau ceva cu numar nou de Bucuresti avea capota extra indoita…dar rau de tot asa. Putin si mai incolo, un nene se incumeta sa treaca strada prin loc nepermis, cam exact cum facuse si nenea care acum sta la un pahar de vorba cu Sf. Petru.

Deci, daca treceti strada prin loc nepermis, cum de multe ori sunteti nevoiti s-o faceti ce-i drept, fiti siguri ca aveti dexteritatea asta. Chiar si pe trecerea de pietoni, vazusem pe una care anticipand prima secunda a culorii verde s-a dus imediat sa treaca. Bine, ai dreptul, teoretic, dar practic s-ar putea sa nu-ti respecte altii dreptul asta. Aveti si voi grija!

Ma credeti daca va spun ca masina aia avea capota si mai sifonata decat are masina din poza de mai sus?

Un comentariu

  1. urat si dureros peisaj insa de multe ori mi sa intamplat sa ma trezesc sa pun mana pe capota unei masini pe trecerea de pietoni :| mai ales aia de la Doraly… grabiti si soferi inconstienti si pietoni care trec prin locuri nepermise..mai ales pe sosele aglomerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *