Blogging, Știri & Trends
Activități suspecte cu sediul Cinema Studio
Activități suspecte cu sediul Cinema Studio

Activități suspecte cu sediul Cinema Studio

foto via google maps
foto via google maps

Treceam pe aici acum o săptămână. Ce să văd… Niște persoane scoteau pe o ușă laterală varii bucăți de lemn și alte treburi și le mutau în curtea casei de mai jos, de pe strada Negru Vodă (la numărul 10A)…

Sediul Cinema Studio se află pe B-dul Tomis, nr. 46. Nu 48, nu 58, nu altceva, ci 46.

adresa cinema studio

Știm bine că de ani de zile nu s-a mai întâmplat nimic pe aici. Ușor ușor s-a stins fostul cinematograf. Acest cinema, conform documentului de aici, a fost preluat de către CJC (în anul 2009), adică de Județ…adică de noi toți, pe cheltuiala noastră. Firma care opera în acest loc și care ne oferea serviciile de difuzare a filmelor, se numea SC AM & PM Leisure Serv Com SRL, ce a închiriat acest cinematograf din anul 2004 (conform sursei de aici). Pe lângă multe alte probleme și datorii, această firmă a ajuns în faliment de abia în anul 2016 (vezi link).

Evident, de ani de zile, SRL-ul bucureștean nu mai opera în Constanța, nu mai avea Cinematograful Studio pe mână. Cine a ajuns aici și când? Nu știm exact. Trebuie găsit un contract înregistrat de către cei de la CJC. Eu nu l-am găsit. Am găsit însă că actuala firmă ce a figurat ca sediu aici, avea probleme cu RAJA, cu niște datorii din anul 2012. Așadar, pe aceeași adresă i-am găsit pe cei de la Grup de Investiții și Dezvoltare Holding SRL, ce în anunțul RAJA din anul 2012 o avea afișată ca reprezentant pe o anume Voinea Carmen. Să fie oare prietena Mihaelei Rădulescu, fosta soție a afaceristului Elan Schwartzenberg ce a avut varii afaceri cu fostul primar, Radu Mazăre? Asta nu mai știu, dar nu m-ar mira.

somatie radet

În anul 2015, aceeași firmă cu același sediu precum Cinema Studio, era dată în judecată de către RADET, pentru câteva datorii neplătite.

Care e activitatea firmei Grupul de Investiții și Dezvoltare Holding SRL? Un link ne lămurește.

GRUPUL DE INVESTITII SI DEZVOLTARE HOLDING SRL a fost infiintata in anul 2006. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Baruri si alte activitati de servire a bauturilor, cod CAEN 5630, fiind inscrisa in LocalBiz in sectiunea Hoteluri, servicii hoteliere. Cazare. Restaurante, baruri, cafenele, pizzerii.

Unde mai găsim implicată exact aceeași firmă? Prin vecini! Fix lângă, pe bulevardul Tomis, nr. 48 de data asta, găseam localul Buddha Bar. Pe cine găsim aici în spate? Exact pe aceeași firmă de la nr. 46: Grupul de Investiții și Dezvoltare Holding SRL. Asta conform Presei, dintr-un articol din anul 2010, care o arată ca administrator a afacerii pe numita Carmen Iuliana Assaf.

Deci aveam un Cinema, ce aparținea de România-Film. Aveam și un SRL care se ocupa de el. Apoi CJC a preluat acest cinema și altele în anul 2009. Apare apoi un alt SRL ce are și sediul cu nr. 46 de pe Bd. Tomis, dar și pe cel cu nr. 48. Chiar și noul SRL are probleme cu datoriile. Sediul evident e părăsit și închis. Oricum, ce caută un SRL cu domeniul de activitate x, pe sediul din grija CJC cu domeniul de activitate y? Câte se mai întâmplă în acest oraș? Câte?

p.s. Citiți și acest articol de acum aproape șase ani.

p.p.s. Azi, 24 Septembrie 2016, am mai surrprins ceva activitate pe aici. Iar se scoteau lucruri din interior. Aparent, cheile le are un tip fără cămașă, fără maieu… Eu am încercat să vă zic.

cinema-studio-constanta-septembrie-2016-02

cinema-studio-constanta-septembrie-2016-01

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *