Blogging, Știri & Trends
Aerogara din orasul Constanta
Aerogara din orasul Constanta

Aerogara din orasul Constanta

Stiati ca in orasul Constanta exista candva o Aerogara? Daca nu aveam CET-ul unde il avem, aveam si noi o pista decenta de avioane.

Discutia despre aceasta cladire a iesit la suprafata datorita arhitectului Radu Cornescu pe care l-am tot pomenit pe acest site. Din arhivele si cunostintele sale aparent nelimitate ies la suprafata in ritm continuu mici comori ale orasului Constanta. User-ul Nelly USA de pe SSC a fost de curand la fata locului si a facut doua poze:

alte referinte: aici

4 comentarii

  1. Chestia cea mai tare e ca toate cladirile aeroportului s-au poastrat-sala de sport de langa e defapt hangarul de avioqane iar unde acum sunt barurile alea erau depozite si anexe ale aeroportului.
    Proasta idee cu CET-ul acolo, oare cum ar fi fost sa avem un aeroport in oras….

  2. Acolo se va face parcul Aurel Vlaicu-in continuarea zonei aerogarii pana in intersectie, asa ca ma bate un gand necurat sa zic asa.
    Am sa ma interesez care e treaba cu cladirile(cui apartin)-gandul necurat spune sa fie renovate si transformate in muzeul al aviatiei si centru comercial micut(cateva magazine si o cafenea) care sa fie o continuare a parcului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *