Blogging, Știri & Trends
Ah, joie.ro-ul meu… Al cui eşti tu acum ?
Ah, joie.ro-ul meu… Al cui eşti tu acum ?

Ah, joie.ro-ul meu… Al cui eşti tu acum ?

A long time ago in a Galaxy far, far away…aveam şi eu un domeniu interesant. Cam sec dar de succes eventual.
Din cauza banilor lipsă (că aşa suntem noi ăştia mai artişti) am rămas fără domeniu şi hosting şi m-am mutat pe gratuitul ctcro.wordpress.com. Mă uit eu adineauri pe interneţi ca să văz cât mai costă un hosting şi una şi alta şi dau să văd joie.ro cum ar arăta ca preţ şi tot. Al meu www.joie.ro este acum al altei persoane! Ahh…câtă durere! O dau în patima alcoolului, gata! Auzi tu, să-mi fure „Ramona Moldovan” preţiosul meu domeniu.
Adineauri, bloggerul local Iamntz îmi spune să-mi iau un blog .com, căci tot mă plângeam de costurile ridicate pentru un .ro. Ar merge şi .com dar săracul joie al meu…nu e valabil nici pe .com, nici pe .org…pe nimic. Trebuie să-mi schimb cărţile de vizită!
Poate e mai bine aşa…ca într-o relaţie lungă on-off pe care trebuie s-o laşi în urmă de tot. Poate ar trebui să mă reinventez. Adică, la început joie.ro era un jaf de website cu nimic interesant. Cu ajutorul lui Cristi de la www.rezistenta.net am fost inspirat să insist mai mult pe tema istoricului local şi a explorărilor. Nu ştiu cât timp aş avea de o reinventare dar am nevoie totuşi de un domeniu şi de mulţi Giga liberi pentru poze. Pe domeniul gratuit WordPress e o glumă! Şi pe Blogspot ar fi fost mai bine să fac CTC Constanţa City… În fine. Trebuie să concep ceva. Cred că o să fac un concurs de găsit nume bune de domeniu cu specific de istoric, ştiri şi imagini locale. Ceva scurt şi „carismatic”. Îmi plăcea joie.ro totuşi… Păcat.

p.s. Asta e mostră la ce o să se întâmple pe viitor cu domeniile .ro. Dacă n-ai bani să plăteşti anual (că pe viaţă va fi interzis), va veni repede altcineva să-ţi ia domeniul! Fantastic tupeu! 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *