Știri, Evenimente & Trends
Ajutor de 700 de lei și alt praf în ochi pentru români
Ajutor de 700 de lei și alt praf în ochi pentru români

Ajutor de 700 de lei și alt praf în ochi pentru români

Am și eu o întrebare, așa din senin. Lasă următorul concert în aer liber și următorul eveniment de Food Truck Festival și altele… Un protest, când mai facem și noi? Unul cu cărămizi și furci!

Am crezut că în Pandemie se va fura mult de tot până la cote maxime, însă m-am înșelat. Pe timp de război al altora s-au încins spiritele „antreprenoriale” ale „băieților deștepți” din Guvern și acum chiar că mulg vaca!

Avem rezerve destule de ulei cică, dar s-a scumpit până la cer prețul la acesta de acum nu-știu-câte luni. Producem cireșe, cartofi și multe, dar brusc sunt costuri mari căci vai s-a scumpit petrolul. Când se ieftinește petrolul pe plan mondial, la noi „uită” să mai scadă prețul în linie direct proporțională cu această situație. Gazul s-a scumpit, dar ca să vezi, aveam zăcămintele noastre în Marea Neagră și nu prea s-a dorit exploatarea acestora. Plătim la un salariu în mână de 1524 de lei (cel minim) ÎNCĂ 1083 la Stat, deci muncim cot la cot pentru Stat, dar nu vedem vreodată beneficii. Dar noi suntem normali la cap?? Gaz și Energie scumpită așa degeaba. Taxe mărite căci de ce nu. Asigurarea obligatorie auto mărită deși e obligatorie și ar trebui controlată de Stat. Suntem mai obedienți ca niște vaci scoase la păscut o iarbă săracă și galbenă, doar pentru a fi tranșați ulterior prin taxe și măsuri de sărăcie, doar pentru ca unii atât de sus-puși încât nu văd realitatea căci au nori pe ochi, să aibă în farfurie încă un cotlet de vită pe care oricum nici măcar nu-l gustă, căci erau sătui de mult. Asta este definiția politicianului corupt într-o țară subjugată de acesta și de acțiunile sale.

Și tac și tac și zic să-mi fac timp să urlu pe acest blog, dar nu se mai opresc oamenii ăștia! De la primarul-neinteresat Chițac al Constanței ce a câștigat prin miracolul jocurilor aranjate și care repetă copy-paste exact tunurile date de PSD în ultimii 10 ani (căci se vede din nou foarte clar că PSD + PNL erau de fapt una și aceeași chestie), la Guvernul României ce lansează mai întâi prin prietenii din Presă proiecte nebune și dacă lumea nu urlă, le și aplică!

Auzi tu. Cică se vor da 700 de lei la 3,3 milioane de pensionari cu pensia sub 2000 de lei. Un ajutor unic. Știu că nu este precis acest calcul, dar însemnătatea lui e aceeași! Adică 2.310.000.000 lei se vor da pentru măsura asta ce va fi populară doar pentru cei din satul în care filmează cei de la Starea Nației în segmentul Vax Populi. Adică 467.337.315 Euro. Adică taxele încasate de la Stat la vreo 2.133.960 de angajați pe salariu minim. Și cică ar fi vreo 5.680.814 de angajați per total în România (asta la 30 Apr 2022, conform mmuncii.ro). Deci hai să ajutăm românii din România hai să ajutăm cei mai prolifici votanți din România – în fața scumpirilor fără precedent din ultimul deceniu – cu contribuția pe o SINGURĂ LUNĂ pe care Statul o încasează de la cele mai mici venituri a unui număr de puțin peste 2 milioane de angajați. Un fâs.

Și nu este doar asta ci este o mare scârbă de manevră (una din multe alte manevre din ultimele luni și din ultimii 2 ani), ca să mai închidă gura prostimii. Este enervant și ne merităm soarta dacă nici măcar nu comentăm ceva public pe tema asta. Pe Facebook, pe Instagram, pe Blog, în sesizări scrise, în public. Oriunde! Dacă ne atacă Putin, cred că-i pupă tălpile românii…

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *