Blogging, Știri & Trends
Alina Greavu printre cei Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa
Alina Greavu printre cei Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa

Alina Greavu printre cei Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa

Proiectul Zece Oameni de Valoare pentru Constanţa aparţine Asociaţiei Clubului Isis şi a ajuns la a 4-a ediţie.
Sub deviza „Recunoaşte valoarea Promovează excelenţa”, acest program urmăreşte aprecierea publică a meritelor oamenilor ce au dus la dezvoltarea oraşului Constanţa. Pe lângă Simona Halep, Inna sau Puiu Haşotti, o găsim în această ediţie şi pe a noastră Alina Greavu.

Atât eu cât şi mulţi alţi bloggeri am cunoscut-o pe Alina la penultimul Constanţa Blogmeet. Plină de pasiune şi cu o stofă elegantă de scandal dozat, a lăsat varii impresii, însă ceea ce poate fi apreciat la ea este mişcarea continuă. În această ţară sau în acest oraş mai ales, învăţăm Comunicarea doar ca s-o predăm altora exact ca materie. Noi nu ştim să ne acceptăm, să ne deschidem şi să comunicăm cu adevărat. Alina Greavu face asta în stilul ei şi este de apreciat că îşi adună în CV-ul mai mult sau mai puţin oficial diverse funcţii. De la reporter Digi 24 sau Tv Neptun şi Marketing Executive la reviste de genul Playboy sau Men’s Health la bloggăriţa amuzantă şi interesantă şi vloggăriţa dezinhibată de pe Youtube. Alina poate face multe şi unde mai pui că încă are o vârstă fragedă şi are destul timp să acumuleze în timp util varii experienţe? Serios vorbind, ne-a întrecut pe mulţi (nu că ar avea ea părerea asta)! Şi nu vorbesc doar despre experienţă profesională ci de caracter şi trăiri. Este o persoană adâncă, păsătoare, prietenoasă cu cine trebuie şi comunicativă. Mulţi uită că oamenii de valoare nu sunt descrişi de o diplomă, de un SRL sau de o funcţie anume. Omul de valoare are ca portret exact felul său de-a fi, inima sa şi isteţimea sa. De acolo porneşte o acţiune, o activitate şi o promovare a unui oraş sau a unei comunităţi. Nu doar un articol de-al ei ar ajuta mult comunitatea ci pur şi simplu existenţa ei ca om aparte şi puternic.
Aţi putea s-o votaţi cu un Like sau să lăsaţi un gând bun dacă o cunoaşteţi, pe pagina ei de vot de AICI. Mi-ar plăcea să fie votată nu pentru potenţialul ei sau pentru o oarecare funcţie pe care o are sau pe care ar putea să o aibă ci pentru spiritul ei. Daţi vorba mai departe căci este una de-a noastră!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *