Blogging, Știri & Trends
Am câștigat împotriva celor de la Antena Group
Am câștigat împotriva celor de la Antena Group

Am câștigat împotriva celor de la Antena Group

SC ANTENA TV GROUP SA – Persoană juridică română, constituită conform legii ca societate pe acțiuni, cu sediul in Bucuresti, titulară a licenței audiovizuale pentru serviciile de programe cu denumirea “Antena 1”, “Antena 2”, Euforia Lifestyle TV” și “GSP TV”
Antena Group este cea mai vizionată platformă TV din România și deține, alături de Antena 3, 20% din piața TV. Cu toate astea, în fața lui joienegru au rămas muți și probabil și cu o atenționare din partea Youtube după ce aceștia au raportat ca fiind o problemă de Copyright la unul din filmulețele din lista mea de Youtube.
Totul a început în data de 08-04-2013, când Youtube spunea că risc să fiu penalizat dacă se adeverește că am încălcat cumva dreptul de autor al altcuiva.

Cum ăsta n-a fost cazul, am făcut o contestație. În data de 10-04-2013, aceștia mi-au răspuns că vor cerceta.

În esență, Youtube îmi blochează video-ul raportat pe o perioadă de 10-14 zile, timp în care aceștia le comunică celor de la Antena Group că s-a făcut contestația și îi îndeamnă să vină cu probe împotriva mea sau să se rezolve situația chiar și prin Instanță de Judecată. 
De încălcat nu am încălcat politica Youtube. De încălcat n-am încălcat vreo lege a statului de care aparține Youtube. De încălcat n-am încălcat nici dreptul de autor prevăzut în legile noastre autohtone. Drept, urmare, fix peste 14 zile, am primit răspuns de la Youtube!

A câștigat joe? A câștigat. Drept urmare, dacă vrei ca cineva să nu filmeze pe platourile tale, aranjează asta cumva în mod vizibil și mai ales în scris, căci altfel nu ai cale de atac. Să mă raportezi pe Youtube fără ca să vorbești cu mine înainte este o dovadă clară de lipsă de profesionalism. Chiar dacă eram contactat, nu știu de ce ar fi putut să mă acuze, având în vedere că este filmarea mea, fără alt conținut din altă parte. Of, de făceam asta și când mi-au închis vechiul cont de Youtube din cauza celor de la Pro Tv…
Video în cauză se numește „Romania Danseaza – Preselectii Constanta 2013” și poate fi văzut, accesând următorul link: http://youtu.be/IfIDzIShTzw

Un comentariu

  1. Bine măăăăăăăă Joe!

    De condamnat sunt faptul că au mers direct la YouTube, în loc să comunice direct cu tine, precum şi faptul că au încercat să pună copyright pe ceva ce nu le aparţine. Dar, nah, vorbim de SC ANTENA TV GROUP SA …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *