Blogging, Știri & Trends
Am câștigat locul I la campania Yuka Mobili
Am câștigat locul I la campania Yuka Mobili

Am câștigat locul I la campania Yuka Mobili

Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014. Ne-am adunat câțiva din bloggerii participanți la campania Yuka la sediul acestora din Tomis Nord. Am venit împreună cu invitații și câștigătorii, am băut șampanie și suc, am mâncat saleuri și prăjituri și am discutat despre diverse teme legate de design interior sau chiar design de website.
Ideea campaniei a fost să scriem despre produsele și serviciile Yuka Mobili și să câștigăm câteceva noi bloggerii mai ales. Pe baza datelor și în urma analizei implicării, eu am ieșit pe primul loc, asta chiar dacă în primele două întâlniri săptămânale cu bloggerii am lipsit. Dar, la fel ca în liceu când chiuleam destul, mi-am făcut temele de acasă, m-am documentat și am scris cât mai relevant posibil despre ce am dorit. Premiul meu a fost această masă:

 

I-am oferit-o cadou de casă nouă fratelui meu. Sper să-mi dea și mie o poză cu ea în sufrageria lui. În prima poza apar alături de doamna Antonina, Directoare Marketing la Yuka Mobili. Aceasta este mâna dreaptă pe plan familial și profesional a domnului Serghei Marițoi, directorul general al firmei Yuka Mobili, ce a fost prezent la evenimentul de premiere, explicându-ne câteva din ideile sale creative vizavi de mobila din showroom. Acesta este omul ce creează design-ul și ne-a povestit cum i se întâmplă uneori să-l lovească inspirația pe moment și să pună pe hârtie cât mai repede liniile acestei inspirații. Ne-a făcut o demonstrație de implementare a detaliului tehnic și tehnologic avansat la o mobilă de bucătărie. Ne-a mărturisit că ar dori să separe noțiunea de produs scump versus brand-ul Yuka, căci de fapt costurile sunt justificate în strânsă legătură cu toată calitatea produselor și a serviciului prestat. Nu este o mobilă accesibilă oricui, asta am văzut-o, dar este o mobilă în care ai vrea categoric să investești. Eu cred că e mai mare dragul să lucrezi cu cineva din firma asta plus că ai și mândria de a deține un produs de înaltă calitate, cu un aspect original. Calitatea însă tronează în alegerea făcută iar pe plan secund cred că sunt luate în considerate zecile de funcții utile ale unei mobile din diversele lor colecții.

 

Spun din nou că ni s-au făcut câteva tururi și demonstrații și spun că mi-a plăcut mult de familia Marițoi. El creativ, puternic, determinat, Ea la fel plus ceva mai spirituală parcă și cu anumite fixuri de ordine și idei ce rezonează bine cu propriile mele principii, ba chiar și o Ea mai mică (fiica) pe nume Karina, ce este plină de energie și umor. Evenimentul acesta va continua și în anii următori cel mai probabil iar Karina va fi  persoana care se va ocupa de buna desfășurare a lucrurilor.
Le-am spus verde în față totuși ce probleme am constatat, inclusiv problema cu website-ul care este atât de încărcat încât se mișcă prea greu. Bloggerul Iamntz se plângea de acest lucru și l-am menționat în cadrul acestei ceremonii. L-am menționat ceva de genul „cârcotaș-șef” printre bloggeri dar…l-am menționat. Noi ne facem treaba, dăm feedback-ul și spunem nu doar de bine ci și de rău. Ideea e să lucrăm împreună căci așa rezolvăm mai repede orice comunicare sau prezentare. Pentru Yuka înseamnă mult părerea clientului sau a colaboratorului așa că n-am simțit nicio urmă de detașare negativă vizavi de plângerile sau recomandările noastre.
Hai să vă arăt încă o chestie, de la ultima noastră întâlnire de campanie. Atunci când ni s-au luat câteva date ale camerelor proprii pentru a putea fi refăcute într-un program 3D. În acest caz ne-a ajutat Mihai Constantin, Director Vânzări. Eu i-am prezentat o schiță brută a camerei mele:

 

Acesta mi-a refăcut schița într-un mod mai tehnic și ok iar apoi, prin intermediul unui coleg ce are sarcina de a face proiectul în 3D, a rezultat ceva diferit. Eu i-am dat dimensiunile, am spus ce mi-aș dori să am în cameră din produsele Yuka și am rugat să îmi imagineze o nouă aranjare pentru mobilă.
În urma măzgălelilor mele, asta a ieșit! Mi-a plăcut ideea dar rămân la aranjamentul curent. Foarte interesantă randarea însă…
Au mai fost prezente bloggărițele Diana Slav și Adriana Melnic. Adriana a câștigat un tablou foarte frumușel. Cum spuneam, se dorește o continuare a evenimentului și desigur se dorește o îmbunătățire a procesului de desfășurare și premiere. Să vedem ce va ieși! Le mulțumesc celor implicați în proiect căci au fost atât de deschiși vizavi de noi bloggerii și îi mulțumesc și lui Sorin Amzu că s-a gândit la noi. Restul pozelor de la premiere pot fi văzute pe Facebook-ul Yuka, aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *