Blogging, Știri & Trends
Am fost la un beach party!
Am fost la un beach party!

Am fost la un beach party!

V-am zis? Desigur că nu v-am zis, chiar dacă a avut loc acum 4 zile. Am și laptop nou și n-am avut timp în ultima perioadă să mă folosesc de el, dapăi să mai și scriu orice fel de articole. Dar…îmi fac timp.

Era ziua de naștere a unei membre a asociației Sanasport. Cum nebunaticii ăștia ies deseori la alergat, la înotat sau cu bicicleta sau la vreun cros pe undeva la munte, așa ies și la distracție împreună sau la evenimente de genul. Eram obosit de la muncă și m-am grăbit să ajung și eu la ziua Adinei (sanasportărița în cauză), cumpărându-i pe fugă ceva simpatic ce aș fi păstrat și eu. Nu mă așteptam să fie atât de multă lume. Ne-am adunat pe o terasă de pe Plaja 3 Papuci (nu la mare depărtare de Spiru Haret). Mergeam pe nisip cu flori într-o mână și o cutie misterioasă în alta iar câțiva din urma mea cred că au șușotit ceva, bănuind că mă duc să cer în căsătorie pe plajă pe cineva. Sunt romantic dar dacă aș cere în căsătorie pe cineva… Eh, mă opresc aici cu subiectul căsătoriei.
Lumea se distra deja și m-am infiltrat și eu ușor ușor. Am început oarecum timid să mă destind dar mi-am revenit repede, mai ales că îi știu mai bine pe mulți din grup. Era întuneric deja și a fost un fenomen de lună plină foarte frumos ce pică într-o Vineri 13 doar o dată la câteva sute de ani cică. Admiram și lumina lunii dar și amicii mei sănătoși ce ușor ușor se amețeau de la bere sau care se simțeau bine pe piesele dorite, cerute DJ-ului. S-a cântat LMA apoi, s-a servit șampanie și tort iar sărbătorita a fost mozolită bine iar apoi…unii au plecat, mulți alții au rămas pentru un grătar. Până acolo însă, ne-am zis câțiva din noi că nu ne-ar strica o baie nocturnă în mare. Venisem cu slipii de acasă. A fost bună apa și îmi era dor să mă bălăcesc. Baie în mare noaptea am mai făcut doar o singură dată, pe la 13-14 ani parcă. E un sentiment plăcut.
Am făcut-o și pe asta deci. Cred că o să mai am ocazia căci omuleții ăștia nu au stare și profită de fel și fel de ocazii pentru o reuniune interesantă. La mai multe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *