Blogging, Știri & Trends
Am văzut şi eu ce înseamnă Airsoft-ul
Am văzut şi eu ce înseamnă Airsoft-ul

Am văzut şi eu ce înseamnă Airsoft-ul

Dincolo de plasa de protecţie se afla un joe înarmat! După cum ziceam şi în articolul de pe CTC Constanţa City, am fost ieri prin Zona Industrială a Constanţei pentru a vedea dacă apuc şi eu să joc un Paintball sau să trag cu pistolul de Airsoft măcar.
Am dat de o locaţie exact pe gustul meu, aşa cum îmi place mie să explorez: O hală uriaşă, semi-demolată dar cu un farmec incomparabil.

Pereţi crăpaţi şi aproape demolaţi, graffiti interesant pe ici pe colo, dar mai ales obstacole şi elemente de decor specific, lucru fără de care hala avea o importanţă mult prea mică. Razele soarelui cădeau printre geamurile uriaşe şi vechi iar spaţiul întins te făcea să te simţi detaşat de mulţime dacă asta doreai. Este un loc prietenos dar oarecum intim în acelaşi timp.
Fiind un eveniment mai special, la locaţia Paintball & Airsoft Arena se organiza şi o masă bogată cu fel şi fel de feluri de mâncare.

Am început cu o ciorbă de fasole la ceaun de nota paişpe. O mămăiţă simpatică se mai plimba de colo colo, asigurându-se că totul este ok. Eu am mâinile reci de la un timp, aşa că profitam de focul de grătar. Apoi am servit nişte cartofi prăjiţi minunaţi cu carne de pui şi carne de vită la grătar plus un sos foarte gustos. Au mai fost şi mici apoi dar eram deja cam plin. Au în locaţie şi sucuri la 3 lei doza sau energizant la 4 sau 5 lei, Nestea…şi alte câteva variante.
A fost o atmosferă destinsă şi uşor nebună, cu hore şi râsete dar am găsit simpatică această atmosferă, mai ales că oamenii erau decenţi, atenţi şi amabili. Cu toate astea, muream de răbdare să joc Paintball sau altceva. N-am apucat să joc Paintball căci nu prea s-au adunat minimul de 8 persoane pentru meci iar când au venit mai mulţi, s-a dorit Airsoft-ul mai mult. Minunat! De abia aşteptam să trag cu pistolul oricum. În fine, aveam şi eu pistol cu bile când eram copil mic şi nu mă impresionează o astfel de armă prea tare, chiar dacă e pe gaz şi mai puternică, însă e un sport de precizie şi atenţie. Am trecut şi eu la acţiune şi căutam să trag mai spre baza cutiei dar am ţintit apoi spre mijloc şi am doborât o cutie după alta, spre veselia publicului din spatele meu. A fost…superb. Când am plecat eu, tocmai venise foarte multe persoane pentru o programare la Paintball. Din câte am înţeles, au fost războinici adevăraţi pe terenul din hală.

Din nou spun că a fost superb. E o activitate pe care poate nu o faci…nu că rar…dar deloc. E prima oară în atâţia ani când apuc şi eu să profit de o astfel de ocazie. Unde mai pui că pentru doar 7 Ron poţi totuşi să faci ceva ce n-ai făcut niciodată. Iei un 101C, un 102N sau maxi taxi 304 şi ajungi în zonă imediat! Dai 7 lei şi tragi 25 de bile în cutii. Mai dai apoi 5 lei pe un încărcător probabil, căci nu o să te saturi dar chiar dacă te-ai opri şi la prima tragere, tot te-ai simţi bine că ai făcut asta. Este un sentiment incomparabil. Dacă ai şi o gaşcă de prieteni, sunt sigur că Paintball-ul o să te transpire tot şi o să-ţi crească nivelul de Adrenalină atât de tare încât o să vrei să mai faci asta de câteva ori.

Dacă tot eram prin zonă, n-am ratat oportunitatea de a face câteva poze în manieră de explorare urbană prin apropiere. N-am avut deloc prea multe opţiuni prin zonă, dar asta o să vedeţi în poze imediat pe contul meu Facebook de Explorator Urban, AICI.

A fost o zi bună. Nu rataţi astfel de ocazii, mai ales când sunt totuşi accesibile!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *