Știri, Evenimente & Trends
Amendă de 30.000 de Lei pentru Hotel Palace după un articol pe Joie Negru blog!
Amendă de 30.000 de Lei pentru Hotel Palace după un articol pe Joie Negru blog!

Amendă de 30.000 de Lei pentru Hotel Palace după un articol pe Joie Negru blog!

foto via Mirela Vasile
foto via Mirela Vasile

Titlu cam lung, dar exact așa s-a întâmplat! Spre surprinderea mea…

În data de 7 Mai 2016, scriam pe acest blog despre un accident survenit în perimetrul Hotelului Palace din Constanța, la intervenția unei cititoare pe nume Mirela Vasile. Pe scurt: Câteva bucăți din Hotel Palace s-au desprins și au căzut pe trotuar. Un trecător din zonă, din acel moment, a fugit spre stradă, ferindu-se de acestea și a fost lovit de o mașină. M-a contactat chiar și cei de la Kanal D, întrebându-mă dacă am și video al momentului.

Adineauri am primit un mail de la Autoritatea Națională pentru Turism, informându-mă că Hotel Palace a fost amendat cu 30.000 de lei pentru acest incident și în conformitate cu HG 1267/2010.

amenda hotel palace 2016 constanta

Extraordinar, ANT! Mai ales că nu am trimis eu vreo sesizare la aceștia din câte țin minte și nici nu știam că aceștia au autoritatea de a sancționa acest hotel. Posibil ca cineva să le fi trimis articolul meu. Dar, bravo! Degradările fizice ale unui spațiu comercial sau turistic uite că fac victime!

HG 1267/2010 înseamnă „eliberarea certificatelor de clasificare, a licențelor și brevetelor de turism” iar Art. 16 vorbește despre Sancțiuni iar litera g) vorbește despre litera l) care vorbește despre:

l) nerespectarea obiectului de activitate inscris in licenta de turism, corespunzator tipului de licenta de turism obtinut;

Articolul 9, vorbește despre…. Știți ceva? Click aici! Ideea e că au fost sancționați pentru o neglijență ce a dus la un accident. Mersi, cititorilor și celor care intervin în subiecte de importanță socială!

p.s. Dragă, Presă! Dacă tot îmi preluați pățaniile, menționați că ați auzit povestea pe Joie Negru blog nu de la „un constănțean”. Pentru mine contează.

10 comentarii

 1. Pingback:Un pieton a fost rănit din cauza degradării Hotelului Palace!

 2. Emil

  Eu sunt mai riguroas in exprimare ( repetiții de cuvinte ): „Mai ales că nu am trimis eu vreo sesizare la aceștia din câte țin minte și nici nu știam că aceștia …….” aceștia , aceștia,…
  Cu atât mai mult cu cat era o sesizare a unei activități negative care trebuia analizată de o autoritate, exprimarea trebuia sa fie impecabila.
  Atenție mare pe viitor la gramatica si repetitii!!!

  Cu multa dragoste de la un tătic ( bunic) ” riguros” ????

  Eu iti apreciez implicarea civică si mi-as dori ca toți tinerii constănțeni sa-ți urmeze exemplul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *