Blogging, Știri & Trends
Angajații San Marco în maieu și Sixpack-ul de bere românesc la Real
Angajații San Marco în maieu și Sixpack-ul de bere românesc la Real

Angajații San Marco în maieu și Sixpack-ul de bere românesc la Real

Azi am chef de cârcoteală. Încep cu San Marco.
Am trecut azi pe lângă locația sa de pe I.C. Brătianu și am rămas surprins să văd în plin ansamblu al bulevardului, în interiorul unei pizzării, în interiorul unei Societăți comerciale cu Răspundere Limitată, o tanti în maieu ce uda florile la geam. Mă gândeam amuzat că cei de la San Marco probabil nu-și mai permit uniforme de muncă. Măcar e cald în interior… E bine să ai cuptoare industriale într-o clădire, pe timp de toamnă-iarnă.
Trecem la o Ofertă văzută adineauri în broșura hypermarketului Real.

Asta e chiar de toată jena. Știți cum ar suna un corespondent al ofertei ăsteia? O șosetă + una gratis.
Cum să vinzi pachetul standard de tip Sixpack (de ȘASE) prin reinventarea românească de Fivepack + 1 gratuit? Cum? Numai la Real! Eu nici nu mai știu unde au ăștia magazin de când mă duc la Cora. Apropo de Cora, au și ei o ofertă amuzantă. De fapt, e aceeași pe care o are și Real, doar că te costă mai puțin cu…1 ban.

Deci prima ofertă se supraapreciază iar a doua se subestimează. Pai dacă Sixpack-ul e standard, de ce nu zici că ești generos în maniera 6 + 2 gratis ? Sună puțin atipic căci noi suntem obișnuiți cu +1 ăsta dar nu se supără nimeni când le dai mai mult de +1. Auzi tu…7 + 1. Din nou… Unde ați văzut voi bere la pachet de 7? Jesus! Și nu, nu e numai la Real prostia asta cu 5+1. Și Cora văd că are oferta asta. Nu știu de ce se zgârcesc oamenii atâta la bere. La BERE! I mean, really?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *