Blogging, Știri & Trends
ANPC mi-a făcut dreptate în cazul BRD
ANPC mi-a făcut dreptate în cazul BRD

ANPC mi-a făcut dreptate în cazul BRD

V-am zis despre situația BRD în acest articol. Pe scurt: m-au surprins blocându-mi o sumă de bani de care n-am fost anunțat de-a lungul anilor iar apoi m-am supărat pe practica asta a lor și am decis să-mi închid contul la ei. Am făcut asta la sfârșitul lui 2013 dar în 2014 am aflat că mi-au închis chipurile doar un pachet nu și contul. Drept urmare l-am reînchis încă o dată și i-am anunțat și pe cei de la ANPC Constanța (Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor) iar la o lună de la petiție…mi s-a rezolvat cerința.
Am vrut să-i sancționeze pentru practicile astea și să mă anunțe neapărat de măsurile luate. Știu că spun mulți că nimeni nu te ascultă de obicei când faci plângeri de acest fel dar repet, încercați și s-ar putea să rămâneți surprinși.
O parte din textul din imaginea din stânga spune așa:
Referitor la petiția dumneavoastră înregistrată la […] vă comunicăm că, BRD – G.S.G. S.A. – Agenția Traian din Constanța a fost sancționată contravențional conform prevederilor legale în vigoare, pentru faptul că deși ați semnat în data de … un formular prin care ați renunțat la pachetul de servicii pe care îl dețineați, banca nu a închis contul și v-a perceput în continuare comisionul de gestionare cont.
 
Odată cu aplicarea sancțiunii, s-a dispus măsura de a vi se restitui comisionul de gestionare cont perceput în perioada … – … în termen de maximum 15 zile.

 

Eu sper să îi fi sancționat pe bune și cred că ar face-o căci au nevoie și ei de activitate la ANPC iar comisionul de vreo 18 lei sau cât era nici nu mă interesa desigur. Voiam neapărat să-i tragă de urechi pentru maniera asta de a se comporta cu un client. Unde mai pui că eu eram un client banal, ce pățește oare un client serios? Un cunoscut a pățit-o la fel cu BRD și s-a trezit după ani de zile cu o datorie foarte mare la ei. De data asta…și-au luat o palmă de la mine!

4 comentarii

  1. Anonim

    La sume mari nu misca ANPC impotriva BRD.
    In cazul meu este vorba de peste 20.000 lei iar dosarul este in analiza pe termen nelimitat fara motivare.
    ANPC mi-a raspuns ca nu intervine deoarece se analizeaza situatia de catre banca si cu asta s-a incheiat pe viata asta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *