Blogging, Știri & Trends
Aproape ca am un birou nou
Aproape ca am un birou nou

Aproape ca am un birou nou

Cum sa-ti construiesti un birou! Lectia 1. 
Priveste schema din imagine. Lie down. Cry a lot.
Deci de aia zic ca aproape am birou nou. Trebuie doar sa-l montez eu si deja nu mai am chef de viata uitandu-ma la toate nebuniile de acolo. O sa aflu daca anii mei de copil curios, jucandu-se cu modele de masinute ce trebuiau asamblate o sa dea roade.
N-am niciun chef. Dupa ce ca laptopul meu e pe duca, mai ii si construiesc birou. Cate suruburi. surubele si cuie poate sa aiba biroul asta! Innebunesc!! Parca se vindeau candva produse deja asamblate, ce s-a intamplat cu vremurile alea? Hai…gata. Ma duc sa urlu cu suruburile in mana, poate daca tip la ele se monteaza singure. Wish me luck.

[LE] Vreo 4 ore mai tarziu…

Recunosc, am avut si putin ajutor mai spre sfarsit. Intradevar, nu e prea greu, mai ales ca ai si semne peste tot. E dificil la inceput sa te prinzi de tot dar cand le montezi putin asa de proba, iti dai seama pe parcurs de restul. Nimeni nu se naste invatat, nu? Hai ca e frumusel.

2 comentarii

  1. :)) Am trecut si eu prin asta. I l-am dat lu' tata de a mesterit el ceva si a iesit pana la urma ce trebuia sa iasa. Nu inainte de a-mi explica (fara sa inteleg),cum ca acolo jos e ondulat si nu s-a potrivit si a inversat ceva…etc, etc… Noroc bun cu montatul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *