Blogging, Știri & Trends
Aqua Challenge pe plaja Zoom din Constanța
Aqua Challenge pe plaja Zoom din Constanța

Aqua Challenge pe plaja Zoom din Constanța

Cea de-a XI-a ediție a competiției AquaChallenge va avea loc pe 20 august.

AquaChallenge este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către Asociația Clubul Sportiv „ATENA SPORT CLUB” CONSTANȚA, iar valoarea totală a proiectului este de 107.590 lei.

Pasionații de sport și înot, care vor să-și depășească limitele și să ia parte la cel mai prestigios maraton de înot în Marea Neagra, se pot înscrie până pe 18.08.2022, accesând pagina: https://aquachallenge.tyr-sport.ro/

Ediția cu numărul 11 a AquaChallenge va avea loc pe data de 20 august 2022, la Plaja Zoom Beach din Constanța. AquaChallenge, primul maraton de natație în mare din România, este o competiție de masă care se adresează atât înotătorilor amatori, cât și celor de elită (de performanță). Probele de concurs sunt structurate în funcție de vârsta și nivel de pregătire astfel – proba copiilor (200 m), proba super scurtă (500 m), proba scurtă (1500 m) și proba lungă (5000 m).

Organizatorii estimează un număr de peste 350 sportivi, iar ca și factor de noutate, competiția va găzdui Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în organizarea „Campionatul Național de Open Water – ediția II” în cadrul AquaChallenge 2022.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al întrecerii https://aquachallenge.tyr-sport.ro/.

AquaChallenge este un eveniment organizat de către ATENA SPORT CLUB CONSTANȚA.

Sursa: Comunicat Primăria Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *