Blogging, Știri & Trends
Are 1 Milion de Euro dar nu știe pe ce să-l cheltuiască
Are 1 Milion de Euro dar nu știe pe ce să-l cheltuiască

Are 1 Milion de Euro dar nu știe pe ce să-l cheltuiască

Este vorba de Georgiana G. din Năvodari. La sfârșitul anului 2006, se afla în mașina prietenului pe un Drum Național. Încercând să evite un impact iminent, prietenul ei a intrat cu mașina în parapet iar o parte din balustradă s-a desprins (căci Made in România) și i-a străpuns Georgianei brațul. A rămas fără el. A rămas și fără prieten eventual, nu știu exact de ce. Acum prietenul își blesteamă zilele cred căci fata a dat în judecată Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, cerând o sumă record de 1 milion de Euro și primind-o pe 2 Iulie 2014.
Cei de la CNADNR au vrut inițial să-i dea mult mai puțin ca despăgubire dar victima a avut aparent un avocat mai bun și…a câștigat ce a cerut. Oare ce comision și-a luat avocatul? BA CHIAR, Georgiana a dat iar în judecată CNADNR pentru a mai obține de la ei încă jumate de milion de Euro, de data asta cu titlu de daune materiale. Oare o să câștige și de data asta?
Aș spune că și-a găsit scuza pentru a seca de bani pe cineva dar link-ul de mai sus spune că fata rămâne una simplă, cu același telefon vechi și cu o vestimentație modestă. Același link mai spune că mama ei a trebuit să plece din țară pentru a face bani și pentru a plăti pentru datoriile spitalicești pentru fata ei. Iar până la urmă, toți banii din lume nu o să-i facă brațul să crească la loc. Așa că…pentru un asemenea șoc și pentru un adevărat accident permanent, se cam justifică suma asta ce nu e deloc mare pentru niște instiuții sau organizații. Și-a cumpărat ce-i drept, o mașină hidramată căci a urmat cursurile unei școli de șoferi acum un an și a trecut cu brio (știam eu că nu e valabilă regula „mâinile la orele 10 și 14”) (too harsh?), dar în afară de asta…spune că nu știe ce va face cu banii. Eu nu știu cum de are curajul să stea în Năvodari (pești, hoți, prostituție…) sau în România cu banii ăștia. Oare câte neamuri au reapărut din senin? Oare câți au înghesuit-o în scara de bloc, căutând s-o amenințe pentru câteva „bătrâne” „donate” din senin? Oare fostul caută să se împace acum cu ea? Nu vom ști momentan căci aceasa nu dorește să fie o persoană publică. Ei bine, că vrea că nu vrea, este publică…plus că mass-media are un talent mare în a te transforma din anonim în vedetă La Măruță. Tu ce ai face cu UN MILION DE EURO?
Toți visăm la punerea în practică a unei asemenea întrebări dar…ce ați face? Fiecare avem stilul nostru și am lua decizii pe care alții nu le-ar înțelege, dar…asta e particularitatea alegerii. Eu unul mi-aș lua vilă cu piscină probabil dar doar dacă aș avea întradevăr o sumă mare. Îmi place să cheltuiesc de destindere și fun dar și din simț practic. Piscina aia aș vedea-o ca o investiție în sănătatea mea și în destinderea mea psihică. La fel aș vedea și o afacere nou înființată. Nu m-aș avânta în prostii de magazine de cartier sau hypermarket-uri ci aș face mai degrabă ceva pe domeniul Agriculturii. De asemenea aș investi mult în mine, în educația mea, căci îmi place să fiu priceput în multe. N-aș neglija nici drumețiile și mi-aș cumpăra cel mai tare aparat foto ca să surprind în felul meu aparte niște locuri aparte. Ce n-aș face cu 1 mil de euro… Dar…tu?

p.s. O amică din Năvodari îmi zice că năvodăreanul cheltuie tot că așa îi e felul (mai ales din istoria caselor de pariuri locale). Mă amuzam cu ea că în nicio săptămână tipa de mai sus și-a cumpărat o mașină totuși…

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

Citeste mai mult: adev.ro/n8fwfo

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

Citeste mai mult: adev.ro/n8fwfo

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

Citeste mai mult: adev.ro/n8fwfo

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România

Citeste mai mult: adev.ro/n8fwfo

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *