Blogging, Știri & Trends
Artilex – Ce martisoare dam anul asta?
Artilex – Ce martisoare dam anul asta?

Artilex – Ce martisoare dam anul asta?

artilex martisoare 2013 (1)

Primavara sta din nou la coada dupa ploaie, insa va veni imediat si vremea ei si trebuie sa fim pregatiti pentru a o cinsti asa cum se cuvine.

Pe langa traditionalii ghiocei, este mereu indicat sa facem cadou doamnelor si domnisoarelor, un martisor. In ultimii ani am observat o evolutie pozitiva a fenomenului „Handmade” iar calitatea martisoarelor a crescut din ce in ce mai mult. In orasul Constanta, in aceasta perioada putem sa cautam martisoare de la diverse surse. De exemplu, elevii de la liceul de Arta ce se vor aduna prin preajma Tomis Mall-ului, targul de martisoare al Muzeului de Arta Populara din perioada 26 Feb – 1 Mar sau Martisorul Ecologic de la Tomis Mall din data de 26 Feb.

Avem insa si alte optiuni, cum ar fi o comanda direct din orasul Galati, unde dam de proaspat absolventa a unei scoli de Arta, ce s-a transformat in brand-ul Artilex. Am mai discutat despre arta regasita acolo si inca mai port pandativul cu chihlimbar primit cadou (zi de zi chiar). De data asta, gasim pe pagina acesteia de Facebook diverse martisoare, facute pentru noul sezon.

Acesta este unul din farmecul handmade-ului: cu cat apar mai multi oameni pe scena acestui fel de arta, cu atat mai multe noi viziuni ne sunt prezentate. Preturile acestor martisoare, prezentate mai jos, sunt de 2,5 Ron (cele simple), 3 Ron (bratari), si 7 Ron (cele din sidef cu ghiocei din scoici). Hai sa vedem cateva exemple:

Alte poze si detalii, gasiti pe pagina de Facebook Artilex. Nu ezitati sa-i dati un mesaj, sa negociati o comanda sau chiar sa negociati ceva personalizat!

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *