Blogging, Știri & Trends
Artistul lunii: Asaf Avidan
Artistul lunii: Asaf Avidan

Artistul lunii: Asaf Avidan

Nu ca as face eu vreo recenzie lunara a vreunui artist, insa Asaf Avidan cam este artistul lunii, avand in vedere ca multa lume ii asculta melodiile din ce in ce mai mult si il share-uieste pe Facebook sau pe alte medii.
Am dat de acest artist la inceputul lunii curente. La fel ca cele peste 30 de milioane de oameni de pe Youtube, am dat de piesa One Day. Practic, m-a obsedat cum ma mai obsedeaza din cand in cand o piesa speciala. Insa, de mult n-am mai dormit cu PC-ul aprins, lasandu-l sa se stinga automat dupa cateva ore, in timp ce o piesa canta pe Repeat. Sincer sa fiu, pana in ziua de azi, nici n-am vrut sa ascult alte melodii de la el, insa vazandu-l apreciat si de altii am zis sa incerc si chiar mi-a placut ce am descoperit!
BIOGRAFIE
Asaf Avidan este un artist muzical si vocalist ce cocheteaza cu genurile Folk-Rock/Blues. Vocea sa este una aparte, feminina ar spune multi si raportata pasional la versuri si sunet. S-a nascut in orasul sfant Jerusalem, Israel. Oficial, trupa sa era numita Asaf Avidan & the Mojos si a fost infiintata in anul 2006, impreuna cu alte patru persoane. In aprilie 2010, Asaf si-a facut aparitia inclusiv in cadrul unei editii TED TelAviv. Pana in acest an 2010, trupa a lansat 3 albume, insa apoi au luat o pauza. Din 2012 totul s-a schimbat intr-asa fel incat sa iasa Asaf la inaintare cu o cariera solo. Acesta a lansat piesa si videoclipul „Different Pulses” ce va face parte dintr-un viitor album ce va fi lansat international anul viitor.
Deci cam asta este povestea rezumata a acestui artist cu o voce superba si cu o pasiune in voce si mai si. Hai sa vedem un video mai vechi de pe timpul carierei sale non-solo. Piesa are acelasi nume precum albumul secund, lansat de catre aceasta trupa in anul 2009: Poor Boy Lucky Man.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *