Blogging, Știri & Trends
ASF manipulează prețurile RCA
ASF manipulează prețurile RCA

ASF manipulează prețurile RCA

Urmărind Circul din domeniul insolvențelor și a creșterilor de prețuri din domeniul asigurărilor auto obligatorii, observăm că ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară), adică cei ce ar trebui să supravegheze financiar această situație, speculează fals situația pentru un câștig propriu într-o evidentă cârdășie cu operatorii privați.

Conform digi24, ASF spune că soluția ASF pentru toate măgăriile din domeniu este ca MĂCAR să se rezume totul la tariful din Martie 2020 ca preț per asigurare. Un lucru idiot și abuziv peste măsură. Adică Martie 2020 oricum nu e vreun prag de liniște în domeniu, în primul rând, iar apoi nu este în niciun caz pragul LEGAL despre care se discută în domeniul asigurărilor de acest tip. Nimeni nu o spune văd. Legea 132/2017, după cum spuneam aici. Așa că sunt dictatori și hoți. Asta sună ca și cum ar spune-o un frustrat, dar făceți-vă temele! Așa se întâmplă! Se acoperă unii pe ceilalți!

p.s. Interesant cum ASF și-a luat-o și imediat a intervenit Guvernul. Ca și cum companiile de asigurare ar fi căpușele ASF care sunt căpușați la rândul lor de Guvern. Foarte interesant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *