Blogging, Știri & Trends
Aveam mare nevoie de ziua asta!
Aveam mare nevoie de ziua asta!

Aveam mare nevoie de ziua asta!

Că era Ziua Copilului, că era Duminică sau că era ziua de Cros al Vacanței, aveam mare nevoie de ziua asta!
Am mai vorbit despre lumiile paralele atunci când intervin alegerile, ei bine…azi l-am lăsat din nou pe joe 1 la muncă în timp ce eu, joe 2, m-am dus la Crosul Vacanței organizat de Sanasport și susținut de sponsorii și partenerii enumerați în articolul de mai sus al celor de la Radio Vacanța.
Am muncit și Vineri și Sâmbătă iar să muncesc și Duminică era prea de tot! Dar o făceam…asta dacă nu-mi amintea Bebe (membru Sanasport, motivația mea) de crosul Vacanței din 1 Iunie. Munca mea îmi permite momentan să mai trag cu chiulul dar cu riscurile de rigoare (gen, dacă se întâmplă ceva pe tura mea…e pe tura mea). Am riscat însă. N-am vrut să stau acolo azi, am vrut neapărat să alerg, să îmi mai văd amicii din grupul de jogging. Fuck it, am zis. M-am schimbat repede și am tulit-o către casă pentru a mă schimba din nou de haine pentru alergat. Ba chiar am luat și un taxi până la City ca să nu întârzii.
Ocazia a fost ediția nouă Radio Vacanța cu numărul 47, deci am avut de alergat 4,7 Km. La City Park Run au fost 5 Km și i-am terminat în vreo 30 sau 35 minute. De data asta, am terminat în mai puțin de 25 de minute! Me so happy!
Cred că au participat 177 de persoane dar rămâne de aflat cifrele oficiale mai încolo. M-am bucurat să revăd persoane din grup, a venit chiar și Lavinia, în ciuda faptului că a avut un accident de bicicletă nasol de curând (o fată determinată și puternică, ce mai!), au venit persoane vechi cât și persoane noi, precum Oana P. cu care am stat apoi la discuții despre ceea ce știu eu despre încălțăminte, pas de alergare și alte lucruri necesar de știut despre alergat.
Am terminat cursa și am ajuns îndeajuns de repede ca să prind și un tricou oficial iar apoi am stat pe lângă fotograful mai mult sau mai puțin oficial Sanasport, Cornel, ce mi-a dat și mie Olympus-ul său pentru a-i testa limitele. Nu m-a făcut să mă distanțez de ideea de a-mi cumpăra un Nikon dar video de aici ce mi l-a arătat, mă pune pe gânduri. Aparate foto și aparate foto…
Ca de obicei, am iesit apoi la o bere, suc, cafea…whatever si ne-am simțit foarte bine. Ce mă bucur de această decizie de a petrece ziua cu ei! Ce înseamnă să faci un pas în mediul diferit de zona ta de confort! De aia mi-am făcut eu tatuaj pe pielea mea curată, să nu fiu tipicar (căci risc să fiu asta deseori) ! Mi-am impus de ceva timp să nu mă mai iau după reguli standard ci să mă mai iau și după oportunități și activități ce până la urmă dau sens expresiei „a trăi viața”. A fost un eveniment reușit iar grupul Sanasport a fost azi de nota 10!

p.s. Sorin (alt membru Sanasport) are un copil de 4 ani și 10 luni foarte simpatic și sportiv, ce a câștigat titlul de cel mai tânăr participant la eveniment, la categoria masculin. 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *