Știri, Evenimente & Trends
Avem și noi un Nooka Space în Constanța, însă ce e acesta?
Avem și noi un Nooka Space în Constanța, însă ce e acesta?

Avem și noi un Nooka Space în Constanța, însă ce e acesta?

Am stat și eu de curând la un fresh, în față la City Park Mall și am văzut o coșmelie de asta ca în poza de mai sus. Scrie Nooka Space pe ea.

La un simplu search, am aflat că este un spațiu de lucru ce se regăsește prin mai multe zone din țară. Dacă lucrezi de regulă de acasă și nu ai birou, poți să ajungi într-un spațiu de acest gen și să-l închiriezi. Această invenție a fost gândită în anul 2020 ca soluție la fenomenul work-from-home ce a luat un avânt forțat din cauza Pandemiei, dar și ca soluție de expunere a afacerii. Aceste Nookas sunt dotate cu internet Wi-Fi, birouri și scaune, tehnologii și senzori smart. În esență, se regăsește un Cod QR pe un astfel de Nooka, iar acesta te duce către aplicația de telefon mobil. Aici găsești un preț pentru a închiria locul și introducând datele cardului, îți va retrage suma și vei putea intra înăuntru.

Constanța nu apare pe hartă în aplicație, căci este încă nou pe aici, însă dacă scanezi QR Code-ul, găsești o secțiune de plată. Această secțiune îmi arată 4 tipuri de plăți, respectiv 16 Euro pentru 8 ore, 24 Euro pentru 16 ore, 32,40 Euro pentru 24 ore, 42,24 Euro pentru 32 ore. Nu știu dacă astea sunt prețurile concrete, dar doar asta am găsit până acum.

Cam piperat, 80 de lei pentru 8 ore, însă foarte ieftin ca și spațiu de…promovare. Adică nu este conceput neapărat pentru ca tu să ai un birou simplu în mijlocul civilizației (ba chiar ar fi cam bizar când ai vedea că se opresc toți în fața geamurilor fumurii și caută să vadă ce este înăuntru…), ci este recomandat pentru activități de genul găsirea forței de muncă – interviuri, sau alte tipuri de expuneri. Adică, fix în acea zonă exista ceva la fel an de an de la…Brico Depot. Cred că și asta a fost motivația celor de la Nooka Space să ajungă în acel loc, în Constanța. Au văzut un model ce funcționează. E un loc foarte expus traficului pietonal și ca și „tarabă” pentru activitatea ta, nu e rău.

Acum sunt curios dacă poți desfășura și activități comerciale din acest birou urban, exact cam ca la o tarabă, sau ca la un punct de vânzare mobil… Oricum, Noul nu face rău. Să așteptăm comunicări oficiale din partea celor din spatele proiectului și să vedem ce prindere va avea la public…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *