Blogging, Știri & Trends
Azi am alergat cu Sanasport. Azi am pedalat cu Ciclism Constanța.
Azi am alergat cu Sanasport. Azi am pedalat cu Ciclism Constanța.

Azi am alergat cu Sanasport. Azi am pedalat cu Ciclism Constanța.

Azi am avut parte de o zi mai specială. De la 8:30 dimineața până la 8:30 seara am umblat hoinar prin oraș.
Ieri nu m-am simțit prea bine la muncă iar de dormit n-am dormit prea mult sau prea bine. Cu toate astea, de dimineață m-am simțit mai activ ca niciodată. Mi-am amintit de antrenamentul Sanasport ce are loc în fiecare Duminică, indiferent de implicări oficiale (precum Triatlonul din Mamaia). Ceea ce vreau să zic este că oricum iese la alergat cineva din grup și uite că și azi ne-am adunat 10 persoane, de data asta pe plaja Mamaia. O altă persoană era obișnuită să alerge la ora 8 cu noi, în Tăbăcărie, iar azi a alergat singură pentru că n-a citit ceea ce am scris noi pe un grup de-al nostru. Între-timp, noi ne adunam la Malibu. Mâncam bomboane chiar, căci a fost ziua Nicoletei, o persoană din grupul nostru. Eu am venit cu bicicleta deci încălzirea mi-am făcut-o bine de tot. Chiar și așa, am mai făcut noi un fel de încălzire pe plajă dar era mai mult o parodie la ceea ce se întâmplă de obicei la antrenament. Fiecare făcea ce dorea…dacă dorea. Am alergat ușor spre Rex iar vântul ne sufla în freză. Mi-era dor să alerg pe nisip! Era ceva lume pe plajă, chiar dacă era vânt și înnorat, iar unii chiar făceau baie. Am alergat non stop dus-întors și am scos un timp de 47 de minute pe distanța de 7,28 km. Dacă îmi spunea cineva să mai alerg încă 10 km…o făceam. Aveam un chef de mișcare cum rar am avut! 

Dar…am plecat cu toții spre Leeloo Cafe să ne hidratăm. Parola la Wireless este „cafeleeloo”. Cu plăcere. Acest loc se află vizavi de Gravity Park și are băutură bună. Chiar și berea la draft parcă e mai bună decât în alte locuri. Am băut și bere (5 sau 6 lei draft) dar am început cu un ceai verde numit „Vietnam Jasmine”. Foarte bun. M-a costat 8 lei asta. Acolo am vorbit cu toții despre Franța, diagnostic greșit de ADHD sau Autism, dulciuri și mâncare…despre tot! De acolo am mers la KFC și am mâncat un Meniu Smart ce chiar a fost bun așa cum trebuie, apoi la Târgul de Antichități din fața City Park Mall de unde mi-am cumpărat cu 1 leu o monedă de 500 de lei din 1999 (cu eclipsa) dar și o bancnotă de 2000 de lei (tot cu eclipsa) cu 5 lei iar de acolo…aveam chef de alte plimbări. 
Am vrut să mă duc în stațiunea Mamaia, pentru a vedea dacă mai găsesc vreun voluntar Sanasport la fața locului. Dă-i și pedalează! Am trecut eu rapid pe lângă hotelul Iaki dar a trebuit să mă întorc în fața intrării pentru a face o poză:

E comico-tragică poza asta. E de 3 stele acum să înțelegem… 
Am trecut amuzat de locul respectiv și am ajuns spre ultima pasarelă (la butoaie parcă) de unde plecau mulți bicicliști. Lumea deja strângea tot iar sanasporții mei erau de negăsit. Era ora 15:00. Evenimentul în cauză (Triathlon Challenge) poate fi găsit tot pe pagina Fb a asociației Sanasport. De acolo nu știam unde să mă mai duc, deși am fost implicat într-o discuție pe Facebook despre o mică ieșire a câtorva persoane din grupul Ciclism Constanța. Am realizat că asta poate fi viitoarea mea aventură pe ziua de azi.

Ne-am adunat peste 10 persoane prin Parcul Fantasio prima oară iar apoi prin Port. Am mers cam greu căci o persoană ba era nemulțumită de bicicleta sa, o alta tot rămânea cu roata desumflată, cuiva i se mișca puțin cricul…numai așa am ținut-o. Bicicleta lu’ frate-miu merge bine însă. E veche, e cam mare și greoaie dar este destul de bună și uite că nu mi s-a stricat după o întreagă zi de mers pe diferite tipuri de asfalt sau pietriș…sau gropi. Am intrat pe la Poarta 1 iar când ne-au văzut cei de la Pază câți suntem…n-au mai zis nimic. Am luat-o pe drumul de tractor din port spre Farul Alb iar apoi am ajuns până în capătul accesibil al digului. Mai era o continuare a drumului dar era interzis accesul. Tot pe acolo am dat din nou de Emi și Diana, aceiași sanasporți prezenți și azi la alergat. A fost frumos și am străbătut o distanță destul de mare. Ne-am întors apoi iar câțiva din noi ne-am dus cu bicicletă cu tot (că ne dă voie cu ele în curte deci +1) la restaurantul turcesc Kaptan Baba. Parola la Wireless este „urfali63”. Cu plăcere. Am mâncat puțin, am râs puțin, am mai băut o bere ce costă 7 lei acolo și de acolo mi-am luat în sfârșit tălpășița către casă.
Nu mai știu când mi-am petrecut ultima oară o zi într-un mod atât de activ! Ceea ce credeam că o să fie un Lazy Sunday s-a dovedit a fi ceva plin de mișcare și socializare. Mă simt bine! Obosit…dar bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *