Blogging, Știri & Trends
Azi am fost cam ocupat, am băut un vin, am una alta…
Azi am fost cam ocupat, am băut un vin, am una alta…

Azi am fost cam ocupat, am băut un vin, am una alta…

Azi am avut în plan să-l ajut pe fratimiu cu mutatul. S-a mutat în primul său apartament, asta după ce a avut o tură serioasă de meșteri pe la acest apartament. Încă are de făcut câteceva pe acolo dar azi și-a mutat niște mobilă și și-a mai aranjat decorul.
Munca mea îmi permite totuși să am niște timp liber dar mereu nu-mi găseam timp pentru ajutatul în treaba asta. Chiar și așa, consideram că nu prea am ce să fac în perioada de zugrăveli și găureli prin pereți și tavan. Adică…avea ajutor oricum iar eu eram deja în plus. Azi m-a prins bine, că aveam o întreagă zi numai bună de aruncat pe fereastră. Așa că de ce să nu ajut cu ceva? Am făcut câteva drumuri pe ici pe colo cu o Dacie papuc veche. De abia se mișca, ba chiar la cum conduce fratimiu, era să intre într-un autobuz RATC, căci frâna unei asemenea Dacii nu știe de Eficiență. Ba chiar am mers și în spatele mașinii ca să țin pe loc un frigider să nu cadă și mai țineam și de ușă căci era deschisă din cauza unor cornize prea lungi pentru mașină. Eram cel mai român azi. Ne-am mobilizat mai mulți la noul apartament și ba făceam curățenie, ba dădeam găuri prin tavan, ba mutam de colo colo câteceva.
Am terminat spre seară totul. Am mâncat câteceva bun, m-am destins puțin într-un mod foarte plăcut, am făcut și un duș sănătos…a fost o zi plină și însemnată, n-am lăsat-o să treacă neobservată. Azi am trăit. Mi-a plăcut.
Apropo, pe poza din imagine o numesc „poză leneșă”. Adică, e la subiect dar e cam haotică și cam fuck it. Am băut în seara asta un vin roșu sec de la fratimiu, din anul 2008. E genul ăla de vin care îți trimite fiori prin tot corpul la fiecare înghițitură. Deci…m-am și cinstit azi! Merit! Merită persoana cu care am băut vinul! Merită ziua de Sâmbătă…! Am zis să profit de moment și să mă simt bine. Mâine sunt la muncă însă deci…karma mea se duce naibii. Dar…o să mă simt bine, sunt sigur. M-am încarcat de azi cu energie și bună dispoziție pentru mâine. Cheers!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *