Blogging, Știri & Trends
Azi am fost sănătoşi de două ori !
Azi am fost sănătoşi de două ori !

Azi am fost sănătoşi de două ori !

Azi am mers la o nouă alergare cu membri Sanasport. Dupa asta însă, am participat la o acţiune de ecologizare în parcul Tăbăcărie.
Am discutat despre asta pe larg în articolul de pe CTC Constanţa City de aici. Eu sunt cel cu gluga albă iar câinele nu era al meu, deşi era foarte simpatic şi l-aş fi luat acasă. Ne-am adunat 20 de persoane pentru o sesiune de curăţenie şi a ieşit foarte bine totul.
În paralel, un alt grup ce nu avea legătură cu noi făcea exact aceeaşi treabă prin zona peninsulară!

Din poze par să fi fost în jur de 15 persoane, în frunte cu tânărul antreprenor Victor Maxim. A venit şi acesta apoi în Tăbăcărie şi a discutat cu echipa noastră. Vom face pe viitor un proiect împreună în alt loc din Constanţa apoi un altul şi iar altul. 
Azi a fost o zi impresionantă pentru Constanţa. În ciuda corupţiei şi a lenei din instituţii, câţiva locuitori simpli ai acestui oraş au reuşit să facă ceva, dând astfel o palmă sănătoasă oricărei inacţiuni ale autorităţilor competente ce sunt incompetente. Mulţi spun „sperăm ca Primăria să ni se alăture în…” eu aş spune să nu mai visăm degeaba şi să sperăm mai degrabă ca cetăţeanul de rând să se implice mai mult în asemenea acţiuni. E simplu de făcut, e gratis, nu durează mult! Nu schimbăm prea multe într-un grup aşa mic dar schimbăm ceva şi lăsăm o amprentă evidentă ce impune un mesaj clar: Se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *