Blogging, Știri & Trends
Azi am primit un cadou de la…Jack Daniel’s !
Azi am primit un cadou de la…Jack Daniel’s !

Azi am primit un cadou de la…Jack Daniel’s !

Azi am primit o cutie misterioasă de la Mr. Jack…sau hai, de la agenția Wunderman România. Aceasta contribuie la cinstirea renumelui celebrului Jack Daniel și al whiskey-ului acestuia produs în Tennessee (SUA) începând cu anul 1866 (distileria în cauză fiind astfel cea mai veche distilerie înregistrată în Statele Unite). 
p.s. Fun fact, asta că tot citeam un ziar interesant de curând ce spunea așa: Numele statului american Tennessee datează din 1796. Până atunci, numele său era…Franklin.
Hai să trecem la cadoul primit căci probabil sunteți curioși tare!

Văzând că scrie ceva de running kit și că e cutie de genul, am zis că m-au spionat puțin și au văzut că alerg și că mi-au trimis și mie niște adidași ceva. Ar fi fost bizar și foarte tare. Dar n-a fost așa. Am găsit înăuntru…o pungă de cadou. Încă sunteți curioși? Hai fie… Să vedem conținutul!

Desigur că mă așteptam să primesc o sticlă de Jack! Pe lângă aceasta am primit de asemenea și o lumânare ciudățică, un chibrit uriaș, patru „biscuiți” de pahar, un stick usb personalizat de 4Gb și niște bubble wrap. Cel mai tare cadou acest bubble wrap! Glumesc, tot cadoul a fost grozav și le mulțumesc celor de la Wunderman România pentru că s-au gândit la mine!

Ocazia acestui gest este sărbătorirea a 164 de ani de la nașterea lui Jack Daniel, celebrul producător de whiskey născut cândva în septembrie 1850. Se spune că nu se cunoaște exact ziua nașterii din cauza unui incendiu la clădirea de stare civilă a orașului, drept urmare s-a decis să fie sărbătorit toată luna Septembrie! 

În România, perioada aceasta a însemnat an de an câte o petrecere în varii orașe din țară iar în Constanța, anul acesta, petrecerea a avut loc în clubul Doors. Puteți rămâne la curent cu astfel de evenimente accesând pagina lor oficială de Facebook de aici.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *