Blogging, Știri & Trends
Azi mi-am dat casa peste cap
Azi mi-am dat casa peste cap

Azi mi-am dat casa peste cap

E de bine. 
Astăzi, având zi liberă – și Doamne, ce bine e să ai zi liberă fix Lunea – m-am gândit „să-mi fac puțin de cap”. Pe lângă o cafea rapidă și o țigară scurtă, m-am ocupat de puțină mișcare pentru a nu rugini iar apoi m-am pus serios pe treabă!
Biroul pe care am laptop-ul fix în acest moment are un frate geamăn. Acesta era la maică-mea în cameră dar aparent ea s-a săturat de acesta și a optat pentru o măsuță de sticlă. Cum biroul meu este deja ocupat de laptop, boxe și tv-ul conectat prin HDMI, am zis că mi-ar mai trebui un birou pe care să pun materialul de studiat. Ce anume? O carte, două, câteva caiete de limbi străine (ieri chiar am repetat Lb. Italiană împreună cu iubita mea), reviste, alte lucruri… În caz secundar, pot să fac un lan game cu Mosa (sus-menționata iubită) sau să ne facem treaba fiecare la un birou. Ce-mi place ideea asta de a avea două birouri în cameră sau de a avea un birou ceva mai lung pe care să-ți înșiri tot felul de lucruri utile, pe care le utilizezi des! Care este de fapt scopul? Consider că una e să ai o carte ascunsă într-un sertar, alta e să o lași la vedere pe birou, pentru a te „ispiti” din când în când.
Așadar, ce aveam eu în plus în cameră am mutat pe hol, ce aveam pe hol am mutat în dormitorul mic și ce aveam în dormitorul mic am mutat la mine în cameră. Pe lângă asta, am avut de șters ceva praf iar lucrurile scoase din sertare și compartimente au fost de o varietate mare și surprinzătoare. Șervețele, documente, cărți de vizită, pixuri, agrafe, reviste, pastile, de toate… Mi-am găsit chiar și un capac de stick de internet pe care îl credeam pierdut. Multe multe lucruri au fost relocate către beci și e bine că am o asemenea cameră în plus. Gata…mă simt mai bine!
Apropo de mutat chestii. Căutând pe net o poză bună pentru acest articol, am găsit ceea ce se numește Moving Straps, tradus să zicem în Corzi de Mutat. Aparent acestea sunt un mod foarte facil de a transporta mobilă grea sau mobilă dificil de apucat.

Cum și eu tocmai ce am cărat ceva mobilă grea sau dificil de apucat (reușind chiar să-mi rup o bucată mică din birou din cauza lipsei de prindere favorabilă), pot să confirm că de o astfel de invenție avem nevoie deseori din pur motiv de geometrie incompatibilă a mobilei versus geometria umană. Eu mai sunt și genul ăla care vine singur de la hypermarket cu 10 sacoși, fără să apeleze la ajutor. Recomand să cereți ajutor dacă puteți dar pentru momente ca astea în care vrei să faci singur ceva, cred că ar fi bine să avem parte de câteva invenții în plus. Oare noi avem corzi de astea de mutat pe undeva la vânzare în România? Pot oare să le fac într-așa fel încât să mut tot singur ceva? Lup singuratic for ever!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *