Blogging, Știri & Trends
Băi, fraților, nu mai cenzurați imaginile de groază din azilele groazei!
Băi, fraților, nu mai cenzurați imaginile de groază din azilele groazei!

Băi, fraților, nu mai cenzurați imaginile de groază din azilele groazei!

Nu mai cenzurați aceste imagini din calupul de știri despre AZILELE GROAZEI din România! Lucrurile astea sunt întradevăr groaznice. Adevăratul GROAZNIC, adevărata BOMBĂ și adevăratul ȘOC și adevăratul GROAZĂ! Aceste imagini sunt exceptate de cenzură prin Legea din România, în care lucrurile de interes public trebuie să fie făcute publice! E epidemie națională asta! Zici că vedem filmări din Auschwitz și uite o comparație modernă care nu e departe de adevăr deloc!!!

DOAR 3 știri de la aceeași entitate Media. Dapăi alte surse și povești…? Este incredibil cât de ușor trecem peste asemenea povești horror, pentru că ce…e Vară? Lumea e la plajă? Acestea sunt adevăruri constante și uite că……merge și așa! Căci lumea nu iese în stradă pe la Românica… Dacă eram în Franța, aveam și spânzurați deja în orice Piață Publică….

Și mă gândesc la cazurile ce încă nu-s povestite, azilele ascunse în continuare. Acum. Fix acum! Mai știți poveștiile recente despre Palazul Mare din Constanța? Din toate azilele groazei, nu am auzit de Palazul Mare? Oare cum și oare de ce. Și acolo e Auschiwtz modern și îl provoc pe oricare implicat în sistemele astea instituționale să-mi dovedească contrariul! Dar, DSPJ Constanța? Acolo cum dracu nu se aude nimic? Câte mizerii și cât chin să-ți ajuți un bătrân prin DSPJ Constanța… Dar nimic în Presă! Sunt acoperiți!

Dacă aveam bani și timp, era praf și pulbere județul ăsta… Dar, nu poți fi activist fără sacrificii, costuri, amenințări și blocaje din partea tuturor. Ești nebun când te plângi de asta, dar devi tu nebun când o rudă de-a ta o pățește. Și vrei ajutor… Și nu-l vei primi căci nu ai reacționat când au pățit-o alții… Proverbialul „ne meritam soarta…”. Mhm… Noaptea minții… NU avem Justiție. NU avem Poliție. NU avem nimic normal. Asta e regula de bază.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *