Blogging, Știri & Trends
Bloggeri constănțeni, Asociații și Corina Martin
Bloggeri constănțeni, Asociații și Corina Martin

Bloggeri constănțeni, Asociații și Corina Martin

photo via Ovidiu Oprea
foto via Ovidiu Oprea

În ultima zi a lunii Iunie 2015, ne-am adunat mai mulți bloggeri și câțiva reprezentanți a unor Asociații locale la locația hotelului Alma din Mamaia, pentru a ne cunoaște personal cu Corina Martin, VicePreședinte ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism) și Președinte FAPT (Federația Asociațiilor de Promovare Turistică). Am discutat despre părți bune și despre părți proaste din Promovarea Litoralului.

Bloggerii prezenți au fost: subsemnatul, Tuglea Radu, Redu, Adrian Siea, Diana Slav, Cristi Mirea, Zaku, Urban Maria și Nelida Shi. Au mai fost prezenți: Bogdan de la Claboo Media, Ovidiu Oprea, Ștefan-Iorga Isabela (Manager Marketing și Comunicare la Asociația Civicum Voluntaris) și reprezentanții ISA (International Students Association), Sorina și Remus (+ prietena sa). Pe o altă doamnă din capătul mesei n-am recunoscut-o.

În prima oră am ascultat în mare parte un istoric al Asociației Litoral. Apoi am adus și „furcile” și am cam dat de înțeles că sunt Negativ, deși am căutat să fiu Logic. Am militat pentru ideea de Infrastructură înainte de Promovare și sper să se fi luat în calcul asta. Bogdan a vorbit de asemenea foarte mult, dar nu în cea mai constructivă manieră. Ideile sale rezonau totuși cu ale mele iar în combinație cu dedicarea și pozitivitatea (deseori amplificată) a Corinei Martin, ar putea ieși întradevăr o promovare eficientă a orașului, pe piloni adevărați și corecți. Mi s-a dat de înțeles că locuitorii Constanței nu prea au ceva de spus vizavi de promovarea din Mamaia, dar eu îi văd direct afectați (pozitiv sau negativ) de orice decizie de promovare a Litoralului. Am contestat această părere și sper să fie luată în calcul. Speranța mea nu se limitează la forțele altora, eu unul o să continui oricum să acționez cum pot când văd ceva făcut stângaci. Vă recomand să faceți și voi asta! Dacă aveți ceva de spus, dacă aveți o propunere, trimiteți-o undeva! Măcar așa veți știi sigur ce poziție adoptă Instituția pe care o abordați.

Am petrecut trei ore obositoare la această întâlnire, dar apreciez disponibilitatea Corinei Martin pentru un asemenea eveniment, indiferent de diverse nemulțumiri ale mele vizavi de gândirea dânsei. Dacă se ia în calcul ceea ce am spus noi, chiar și pe tonul negativ sau chiar primitiv pe alocuri, cred că sunt șanse de o unitate interesantă între mai multe entități ce vor până la urmă să promoveze corect ceva din oraș și din stațiune.

2 comentarii

  1. Pingback:Educatie economica – Cristi Mirea

  2. Pingback:Despre festival de bonjour, beznă pe faleza Cazino și iminenta cădere în cap a stațiunii Mamaia și a orașului Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *