Blogging, Știri & Trends
Bulevard blocat în Constanța pentru bicicliști, pietoni, skateri…
Bulevard blocat în Constanța pentru bicicliști, pietoni, skateri…

Bulevard blocat în Constanța pentru bicicliști, pietoni, skateri…

Astăzi a avut loc evenimentul Ziua Internațională a Mersului fără Mașini. Cred că am participat în jur de 200 de persoane, majoritatea fiind elevi.
Evenimentul trebuia să oprească circulația între orele 11:00 și 13:00 dar a fost oprită în jurul orei 11:30 și repornită la 12 și ceva. Cu toate astea, a fost un eveniment plăcut. Am întâlnit acolo doi colegi de la Sanasport, un fost coleg de facultate ce făcea parte din echipa de organizatori și l-am văzut și fotografiat puțin și pe Victor Maxim, ce coordona mai orice mișcare la acest eveniment.
Acesta a adunat lumea spre poarta de la Palatul Copiilor pentru o poză de grup dar am intervenit rapid pentru a-i sugera o altă locație mai inedită și mai specială: fix pe stradă. I-a părut o idee bună și uite că asta s-a întâmplat.
M-am înscris pe website la eveniment dar aparent nu prea a contat căci tot trebuia să mă înscriu la fața locului. Am primit un tricou, ba chiar am primit și un steguleț pe care să-l afișez în cadrul evenimentului.
Aveai mai multe mesaje de unde alege iar eu l-am ales pe cel de mai sus. Undeva pe la City Park Mall, o doamnă mai în vârstă a citit mesajul și a scos un „pâf” nemulțumit, neînțelegând evenimentul din acest mesaj sau ce căutăm noi acolo.
Revenind la momenul de start…. 
Am plecat de la Palatul Copiilor spre Delfinariu cu două trăsuri în fața noastră. Presa ne filma și fotografia, skaterii țopăiau pe acolo, bicicliștii bicicleau iar pietonii pietonau pe mijlocul bulevardului Soveja.
Nu a durat mult acest eveniment dar a fost îndeajuns de lung pentru a transmite un mesaj poate dar mai ales și pentru a te distra în grup. Sper să mai avem evenimente de acest gen prin oraș căci parcă pun o culoare vie pe acest gri cotidian în care trăim.

Toate pozele pot fi găsite pe pagina mea de Facebook, aici. Sau pot fi downloadate, de pe link-ul de aici sau aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *