Blogging, Știri & Trends
Bzzzz
Bzzzz

Bzzzz

Iar noapte alba. Am facut greseala de a bea Pepsi inainte sa dorm si da-i iar cu ochii in tavan.

Am ramas eu asa ceva timp si sa zicem ca parca atipeam sau nici atat macar cand deodata, pe la ora 3 dimineata, ce sa aud? Un ditamai bazaitul de musca de aia gigant si nesimtita. Am ignorat-o eu putin dar apoi ma enerva prea tare. Am aprins lumina si am dat s-o gonesc afara. De unde, se dadea cu capul de pereti, numai pe geam nu iesea. Eventual am gonit-o din camera dar am si pocnit-o cu un ziar. Mission accomplished.

Daca tot facusem miscare asa cu noaptea-n cap, am zis sa mai intru pe net. Mai mi-am udat cartofii si zarzavaturile de pe Barn Buddy si apoi m-am pus pe citit ziare.

Am scris apoi despre asigurarea obligatorie, alte stiri spun prostii. Ba Mazare, ba alt politist prost care s-a impuscat singur din greseala, samd, nimic notabil. Ma gandeam sa mai scriu pe joie.ro, dar nu prea am ce sa aleg din stirile astea, poate doar despre niste morminte vechi gasite de curand, dar nici de alea nu prea ma doare. Am scris si pe celalalt blog despre cum e sa zbori cu avionul, merita sa aruncati un ochi.

Cam atat, sper sa ma las de pepsi sau cola noaptea si sa nu mai aud muste. Nici in plina iarna nu scap de ganganii. Maine mi-as pune niste instalatii la geamuri, voi ati inceput treaba cu decoratiile de iarna, cu bradul? Astept istorisiri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *