Blogging, Știri & Trends
Ca un purcelus, fara apa
Ca un purcelus, fara apa

Ca un purcelus, fara apa

Am rămas ca un purceluş fără H2O. De fapt şi purceluşii au acolo o picătură două de apă.

RAJA, în colaborare cu comunitatea rrrrrromă s-a gândit să ne ofere o zi specială, fără apă. În urma unei avarii la o staţie de pompare din cartierul Palas (sediul central al rrrrromilor), s-a dus naiba toată apa din foarte multe zone ale oraşului ăsta mare numit Constanţa.

N-aţi vrea să-mi vedeţi wc-ul. Maicămea se plângea că trebuie să consume apă ca să spele nu ştiu ce orez, eu m-am spălat în lighean ca la ţară. Nu m-am dezbrăcat ca să mă instalez înăuntru, doar mi-am pus şi eu nişte apă acolo ca să nu fiu venit purceluş de la muncă şi să rămân aşa.

Ştiu ştiu, iar clişee, dar în momente ca astea îţi dai seama cât de mult foloseşti apa, mai ales dacă eşti aşa mai semi-germofob ca mine. În fine, tot chinul cică se va încheia peste o oră, la ora 21:00 mai exact.

Repet, e o ocazie bună de analizat câtă nevoie aveai de apă dar şi dacă aveai nevoie de atâta. Adica, trebuie să administrăm bine consumul. De exemplu, în multe ocazii, la multe wc-uri, nu trebuie să apeşi clapa aia şi s-o laşi ca să-ţi golească containerul wc-ului. Că dacă faci asta, apometrul o ia iar de la capăt să-l umple la limită. De asemenea, nu trebuie să laşi apa mereu să curgă atunci când te speli pe dinţi, când te razi, şamd. De la Captain Planet am învăţat lucrurile astea!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *